Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2024 17:48

Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 2-0: Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο

Με ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επικράτησε του Ηρακλή Καλαμάτας με 2-0 χθες το απόγευμα στο γήπεδο του Μελιγαλά.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να αξιοποιήσουν δύο από τις ευκαιρίες που δημιούργησαν στη διάρκεια του 90λεπτου και πήραν τους τρεις βαθμούς. Από την άλλη ο Ηρακλής ήταν ανταγωνιστικός όσο μπορούσε όμως οι παίκτες του δεν μπόρεσαν να απειλήσουν ουσιαστικά την αντίπαλη εστία. Το δεύτερο γκολ που δέχτηκαν τους «έκοψε» τη διάθεση ώστε στο υπόλοιπο διάστημα του αγώνα να διεκδικήσουν κάποιο θετικό αποτέλεσμα.
Το σκορ άνοιξε στο 45’ ο Γκελγκέρια με σουτ από τη μικρή περιοχή και στο 70’ ο Κουντάνης με μακρινό φάουλ (σχεδόν από τα 40 μέτρα) και έστειλε την μπάλα στο “Γ” της εστίας του Αλάμαρα.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος, Νινιός, Μπαλόπουλος, Γκότσης, Καπόγλης, Κρεμύδας (85’ Ντάνος), Γκελγκέρια, Κουντάνης, Σαραντόπουλος, Σπυρόπουλος (65’ Αναστασίου), Πατσιώτης (75’ Μωραγιάννης).
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Χάτζιου, Μπρακούλιας (60’ Μουρούφας), Τζάννες, Παπαδέας, Βλαχάκης, Χριστόπουλος, Μιχαλόπουλος, Ψωρομύτης, Φυκούρας, Κορδόνης (75’ Φλώρος).