Τετάρτη, 21 Φεβρουάριος 2024 11:17

Μπέος: «Αποχωρώ από τον Βόλο στο τέλος της σεζόν ό,τι και να γίνει»!

Γράφτηκε από τον

Ο Αχιλλέας Μπέος με ανάρτησή του στο Facebook αποκάλυψε ότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει από τον Βόλο, τονίζοντας ότι «η ομάδα δεν αγκαλιάστηκε όσο της αξίζει»!

Την αποχώρησή του από τον Βόλο στο τέλος της σεζόν, ό,τι και να γίνει ως το τέλος του πρωταθλήματος, προανήγγειλε με ανάρτησή του στο Facebook ο Αχιλλέας Μπέος!
Ο ιδιοκτήτης της θεσσαλικής ΠΑΕ και δήμαρχος της ομώνυμης πόλης ξεκαθάρισε ότι δεν θα συνεχίσει να έχει τα ηνία της ομάδας το καλοκαίρι, αφήνοντας, μάλιστα, αιχμές, τονίζοντας: «Η ομάδα δεν αγκαλιάστηκε, δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε και όσο της αξίζει, από τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου. Οι λόγοι, λίγο έως πολύ, είναι γνωστοί και δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Αναμφίβολα η μιζέρια και η μικροψυχία μιας μερίδας επαγγελματιών παραγόντων της πόλης διαδραμάτισαν άκρως αρνητικό ρόλο».
Και προσθέτει μεταξύ άλλων: «Απόφασή μου είναι να την παραχωρήσω πεντακάθαρη οικονομικά σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, δυστυχώς, η ομάδα θα διαλυθεί και μια ιστορική ευκαιρία για την πόλη να αποκτήσει ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σύλλογο, πραγματικό πρεσβευτή της, θα χαθεί δια παντός».
Θυμίζουμε, τον περασμένο Δεκέμβριο έγινε γνωστό το ενδιαφέρον του Ατζούν για την προεδρία του Βόλου, όπως είχε επιβεβαιώσει ο ίδιος ο Αχιλλέας Μπέος. Ωστόσο, συμφωνία, προκειμένου να αναλάβει την ομάδα ο Τούρκος επιχειρηματίας, δεν υπήρξε και ούτε φαίνεται πως θα υπάρξει…
Η ανάρτηση του Αχιλλέα Μπέου:
«Το 2017 με την φιλοδοξία να ενώσω ποδοσφαιρικά τον Βόλο και τη Μαγνησία και να τον βγάλω από την ποδοσφαιρική ανυπαρξία των μικρών κατηγοριών δημιούργησα εκ του μηδενός την ομάδα του Βόλου, τη σημερινή ΠΑΕ Βόλος.

Μοναδικός μου στόχος μια ομάδα ισχυρή, που θα σέβονται φίλοι και αντίπαλοι, με ευρωπαϊκά όνειρα και προοπτικές. Η προσπάθειά μου, σε μέγιστο βαθμό, στέφθηκε από επιτυχία στο αγωνιστικό κομμάτι και η αδιάλειπτη και αξιοσημείωτη παρουσία της ομάδας στη Super League 1 αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα για αυτό.
Ωστόσο η ομάδα δεν αγκαλιάστηκε, δεν στηρίχτηκε όσο έπρεπε και όσο της αξίζει, από τον φίλαθλο κόσμο του Βόλου. Οι λόγοι , λίγο έως πολύ, είναι γνωστοί και δεν είναι της παρούσης να αναλυθούν. Αναμφίβολα η μιζέρια και η μικροψυχία μιας μερίδας επαγγελματιών παραγόντων της πόλης διαδραμάτισαν άκρως αρνητικό ρόλο.
Η ομάδα μέχρι τέλος της σεζόν δίνει μια σκληρή και άνιση μάχη και βέβαια σε αυτή, όπως πάντα, μπροστάρης θα είμαι εγώ. Με τη λήξη της αγωνιστικής περιόδου, όμως, και ανεξαρτήτως της έκβασης της προσπάθειας αυτής, αποφάσισα να αποχωρήσω από την ομάδα. Οι προσπάθειες που κατέβαλα τα τελευταία 2,5 χρόνια να την παραδώσω στα χέρια ισχυρών και υγιών επιχειρηματιών ατυχώς δεν τελεσφόρησαν.
Έτσι η απόφασή μου είναι να την παραχωρήσω πεντακάθαρη οικονομικά σε όποιον εκδηλώσει ενδιαφέρον να ηγηθεί. Σε αντίθετη περίπτωση, δυστυχώς, η ομάδα θα διαλυθεί και μια ιστορική ευκαιρία για την πόλη να αποκτήσει ένα ισχυρό ποδοσφαιρικό σύλλογο, πραγματικό πρεσβευτή της, θα χαθεί δια παντός».

Πηγή: sport-fm.gr