Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024 14:46

Επεισοδιακή αναμέτρηση 5ο ΓΕΛ – 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Γράφτηκε από τον
Επεισοδιακή αναμέτρηση 5ο ΓΕΛ – 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας

Αντιδράσεις έχει προκαλέσει η ποδοσφαιρική αναμέτρηση ανάμεσα στο 5ο ΓΕΛ Καλαμάτας και το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας για τους σχολικούς αγώνες ποδοσφαίρου η οποία έγινε χθες στο γήπεδο "Παναγιώτης Μπαχράμης".

Το παιχνίδι ξεκίνησε δυναμικά και για τις δύο ομάδες οι οποίες συνεχώς διεκδικούσαν την μπάλα το 3ο ΓΕΛ όμως βρήκε τα δίχτυα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Γ.Γεωργουλέα ύστερα από εκτέλεση φάουλ κοντά στο ημικύκλιο της περιοχής. Το παιχνίδι συνεχίστηκε με το 5ο ΓΕΛ να σημειώνει σημαντικές ευκαιρίες με Χ.Τσάκωνα, Θ. Βαλασόπουλο και Γ.Χειλά να έρχονται σε απόσταση αναπνοής με το γκολ. Οι διαμαρτυρίες και οι αμφισβητήσεις κάθε άλλο παρά έλειψαν από το πρώτο αυτό μισό του παιχνιδιού καθώς ο διαιτητής του αγώνα Άγγελος Αθανασάς είχε κάποια αρκετά αμφισβητούμενα σφυρίγματα με αποτέλεσμα παίκτες κυρίως τους 5ου ΓΕΛ να δυσανασχετήσουν. Οι δύο ομάδες επέστρεψαν στα αποδυτήρια με 1-0 στο πρώτο αυτό ημίχρονο της αναμέτρησης.
Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδα του 5ου ΓΕΛ μπήκε εμφανώς πιο δυνατά , η ψυχολογία όμως αυτή δεν άργησε να μετατραπεί σε οργή ύστερα από άλλη μια αμφισβητούμενη απόφαση του διαιτητή ο οποίος σφύριξε πέναλτι υπέρ του 3ου ΓΕΛ το οποίο και σκόραρε ξανά με τον Γ.Γεωργουλέα. Οι διαμαρτυρίες ήταν έντονες από τους παίκτες του 5ου ΓΕΛ με τον Άγγελο Αθανασά να βγάζει κίτρινες κάρτες. Λίγα ήταν τα λεπτά που πέρασαν από την διαμόρφωση του 2-0 όταν ο Ν.Αβντίου αποβλήθηκε από την αναμέτρηση ύστερα από ασέβεια προς την κερκίδα όπως ισχυρίζεται ο referee του αγώνα.
Οι αντιδράσεις κορυφώθηκαν 20 λεπτά πριν την λήξη του ντέρμπι με τον διαιτητή να σφυρίζει δεύτερο αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του 3ου ΓΕΛ πράγμα που εξόργισε την κερκίδα αλλά και τους παίκτες του 5ου ΓΕΛ οι οποίοι έτρεξαν να διαμαρτυρηθούν στο διαιτητή. Τελικά οι διαμαρτυρίες ήταν τόσο έντονες που ο δεκαεξάχρονος διαιτητής με τους βοηθούς του εγκατέλειψαν τον αγωνιστικό χώρο με την αναμέτρηση να διακόπτετε οριστικά παρά την θέληση και των δυο ομάδων.
Νικητής στο χαώδες αυτό ντέρμπι αναδείχθηκε το 3ο ΓΕΛ Καλαμάτας το οποίο και θα συνεχίσει στην επόμενη φάση του σχολικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.