Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024 10:50

ΕΡΑΝΗ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 5-2: Στον τελικό με ανατροπή μετά από 10 χρόνια

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ - ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 5-2: Στον τελικό με ανατροπή μετά από 10 χρόνια

Με... χιτσκοκικό τρόπο πήρε την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας η Εράνη, μιας και επικράτησε με 5-2 χθες του Ακρίτας Κορώνης στο γήπεδο των Φιλιατρών.

Ετσι μετά και το 1-1 του πρώτου αγώνα πήρε το εισιτήριο για τον τελικό, όπου θα βρει απέναντι της τον Πανθουριακό. Η Φιλιατρινή ομάδα, που είναι η πολυνίκης του θεσμού, επιστρέφει σε τελικό μετά από δέκα χρόνια! Για να τα καταφέρει όμως χρειάστηκε να ιδρώσει, μιας και η Κορώνη παρότι αγωνίζεται σε μικρότερη κατηγορία την κοίταξε στα μάτια και στο ξεκίνημα του β' ημιχρόνου βρέθηκε μπροστά στο σκορ. Ομως στο τελευταίο 20λεπτο οι "πράσινοι" σοβαρεύτηκαν και γύρισαν το ματς, πετυχαίνοντας μάλιστα και πέντε γκολ.
Το σκορ άνοιξε στο 25' ο Φάκκης με κεφαλιά ύστερα από σέντρα του Μπινιώρη (1-0).

Το γύρισε με δύο γκολ του Μουτζούρη

Η Κορώνη όμως απάντησε άμεσα και στο 33' έφερε το ματς στα ίσια με σουτ του Μουτζούρη. Η ομάδα του Τάκη Δρούγα έπαιζε με αντεπιθέσεις και σε μια από αυτές στο 55' έκανε το 1-2 με πλασέ του Μουτζούρη! Οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και στο τελευταίο ημίωρο έκλεισαν στα καρέ της την ακριτική ομάδα.

Χατ τρικ ο Κουτσιανούλης

Στο 70' ο Φάκης τροδοφότησε τον Κουτσιανούλη που με σουτ έφερε το ματς στα ίσια (2-2). Μετά από τρία λεπτά ο Κωνσταντόπουλος έδωσε στον Κουτσιανούλη που με πλασέ έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του (3-2). Ο Κουτσιανούλης βρήκε δίχτυα και στο 77' ύστερα από ασίστ του Καραμπέτσου, σημειώνοντας χατ τρικ μέσα σε επτά λεπτά! Στο 89' ο Σινάνι με φοβερό σουτ έξω από την περιοχή σημείωσε το τελικό 5-2.
Διαιτητής ήταν ο Καυκάς, με βοηθούς τους Καραμπέτσο και Τσοπανάκη.
ΕΡΑΝΗ: Οικονομόπουλος, Καπλάνης, Μπινιώρης, Τσερπές (82’ Σάμπσον), Μπρόσκο, Κουτσιανούλης (82’ Χάρμπας), Κωνσταντόπουλος, Φάκκης, Λακριντής (52’ Φλαριώτης), Πουλιάνος (65’ Σινάνι), Καραμπέτσος.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Φέστας, Μουτζούρης, Τσάνι, Πεΐδης, Παπαθεοδώρου, Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης, Καλογερόπουλος (70' Χοτζόλι).