Σάββατο, 24 Φεβρουαρίου 2024 10:25

Στο... Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Γράφτηκε από τον
Στο... Πι και Φι: Ποντάρισμα στα γκολ

Καλημέρα σας. Αγγλία, Ιταλία, Ελλάδα, Ισπανία και Γαλλία, έχει το μενού της στήλης για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Φεβρουαρίου.

Στην Πρέμιερ Λιγκ, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με τέσσερις σερί νίκες ανέβηκε στην 6η θέση και θέλει να μπει στην τετράδα που οδηγεί στο Τσάμπιονς Λιγκ.
Τρέχει το καλύτερο σερί στη σεζόν,σκοράρει εύκολα και θα είναι έκπληξη αν δεν νικήσει τη Φούλαμ, που εκτός έδρας έχει μόνο μια νίκη σε 12 αγώνες. Ο άσος σε συνδυασμό με το όβερ 2,5, ανεβάζει την απόδοση στο 2.07.
Στην Ιταλία, η ουραγός Σαλερνιτάνα φιλοξενεί την 11η Μόντσα και θέλει μόνο νίκη για να ελπίζει σε παραμονή, όντας στο -7 από τη γραμμή σωτηρίας.
Κάτι που σημαίνει ότι θα πάρει ρίσκα και οι άνετοι βαθμολογικά φιλοξενούμενοι μπορούν να το εκμεταλλευτούν, όπως έκαναν και με τη Μίλαν. Σε αποδόσεις αουτσάιντερ αξίζει το όβερ 2,5.
Στη Σούπερ Λίγκα, η ΑΕΚ πάτησε κορυφή και για να μείνει εκεί, θα πρέπει να φύγει απόψε νικήτρια από τη Λαμία. Η τελευταία προέρχεται από την ηρωική ισοπαλία με 10 παίκτες κόντρα στον Παναθηναϊκό και είναι κοντά στο να μπει για πρώτη φορά στα πλέι οφ.
Η Λαμία δεν θα έχει σήμερα τον πρώτο της σκόρερ Καρλίτος, αλλά η επιθετική φιλοσοφία δεν αλλάζει. Η ΑΕΚ έτσι και αλλιώς παίζει ανοιχτά σε όλα τα ματς και μπορούμε να δούμε ένα γεμάτο παιχνίδι. Η νίκη του φαβορί με όβερ 2,5 στο 2.10.
Από την Ελλάδα, θα κρατήσουμε και το γκολ - γκολ στην αναμέτρηση του ΠΑΣ Γιάννινα με τον ΟΦΗ. Οι δύο ομάδες προέρχονται από σημαντικές νίκες κόντρα σε Βόλο και Πανσερραϊκό, αντίστοιχα. Ο ΠΑΣ είναι αυτός που "καίγεται" περισσότερο για τους βαθμούς, αλλά οι Κρητικοί με τον Δέλλα πλέον στον πάγκο και άλλη ψυχολογία, έχουν ποιότητα μπροστά και καλύτερα να αποφύγουμε το σημείο.
Στην Ισπανία, η πρωτοπόρος Ρεάλ έχει τον πρώτο λόγο απέναντι στην 15η Σεβίλλη, αλλά ο άσος προσφέρεται πολύ χαμηλά. Οι φιλοξενούμενοι δεν παύουν να έχουν ποιοτικές μονάδες και στη Μαδρίτη τα τελευταία χρόνια σκοράρουν συνέχεια. Ενδεικτικά τα σκορ από το 2020: 2-1, 2-2, 2-1, 3-1. Οπότε και εδώ η επιλογή θα είναι το αμφίσκορο.
Στη Γαλλία, η Μαρσέιγ με νέο προπονητή (Γκασέ) θέλει να επιστρέψει στις επιτυχίες, ώστε να μην χάσει την επαφή με τις ευρωπαϊκές θέσεις. Στο γήπεδό της είναι αήττητη φέτος και εύκολα ή δύσκολα αναμένεται να λυγίσει τη Μονπελιέ στο γειτονικό ντέρμπι.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΣΑΒΒΑΤΟΥ
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Φούλαμ 1 και όβερ 2,5 2.07
Σαλερνιτάνα - Μόντσα όβερ 2,5 2.12
Λαμία - ΑΕΚ 2 και όβερ 2,5 2.10

ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
ΠΑΣ Γιάννινα - ΟΦΗ G.G.; 1.85
Ρεάλ - Σεβίλλη G.G. 1.87
Μαρσέιγ - Μονπελιέ 1 1.72