Παρασκευή, 23 Φεβρουαρίου 2024 19:01

Πάμε για τελικό με κόσμο: Φαβορί το ΟΑΚΑ, ελάχιστες ελπίδες το Καυτανζόγλειο

Γράφτηκε από τον
Πάμε για τελικό με κόσμο: Φαβορί το ΟΑΚΑ, ελάχιστες ελπίδες το Καυτανζόγλειο

Ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου θα γίνει με κόσμο, είτε στο ΟΑΚΑ, είτε στο Καυτζανζόγλειο αν το επιτρέψουν οι εργασίες.

Η είδηση της επαναλειτουργίας του ΟΑΚΑ έφερε αλυσιδωτές εξελίξεις τόσο στην έδρα του τελικού, όσο και στις συνθήκες διεξαγωγής του. Και αυτό γιατί ενώ πριν από λίγες μέρες ο Παναγιώτης Μπαλτάκος είχε πει πως μάλλον το ματς που θα κρίνει τον συγκεκριμένο τίτλο θα γίνει στο Πανθεσσαλικό, παρουσία μόνο μαθητών, τα δεδομένα πλέον έχουν αλλάξει.

Στην ΕΠΟ, είτε περάσει ο Άρης, είτε ο Παναιτωλικός, είναι αποφασισμένοι να διεξαχθεί ο συγκεκριμένος αγώνας με τον Παναθηναϊκό κανονικά με φιλάθλους και των δύο ομάδων, Το θέμα πλέον είναι η έδρα...

Το ΟΑΚΑ φαντάζει ως ιδανική, αλλά και η πιο πιθανή επιλογή, καθώς μπορούν να ληφθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας που απαιτούνται, ο αγωνιστικός του χώρος είναι σε εξαιρετική κατάσταση λόγω και των ευρωπαϊκών παιχνιδιών που έδωσε ο Παναθηναϊκός και είναι από τα καλύτερα και πιο σύγχρονα γήπεδα της χώρας.

Ωστόσο, όπως έλεγαν από την Ομοσπονδία, αν περάσει ο Άρης, τότε θα εξεταστεί και το Καυτανζόγλειο, έστω και αν συγκεντρώνει ελάχιστες ως και μηδαμηνές πιθανότητες. Βλέπετε για το συγκεκριμένο γήπεδο της Θεσσαλονίκης έχει εγκριθεί κονδύλι έργων ύψους ενός εκατομμυρίου ευρώ, τα οποία δύσκολα θα έχουν ολοκληρωθεί προκειμένου να φιλοξενηθεί εκεί ένα ενδεχόμενο παιχνίδι μεταξύ του Παναθηναϊκού και του Άρη.

Άρα, το Ολυμπιακό Στάδιο αυτή τη στιγμή δείχνει ως η μοναδική ρεαλιστική επιλογή, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός...

Πηγή: www.gazzetta.gr