Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 18:06

ΠΑΜΙΣΟΣ – ΡΑΧΗ 1-1: Σπουδαίος βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΠΑΜΙΣΟΣ – ΡΑΧΗ 1-1: Σπουδαίος βαθμός για τους φιλοξενούμενους

Δεν ανέδειξε νικητή η αναμέτρηση στη Μεσσήνη ανάμεσα σε Πάμισο και ΠΑΣ Ράχη, καθώς οι δύο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες 1-1.

Για τρίτο συνεχόμενο παιχνίδι οι “Νησιώτες” έμειναν μακριά από το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο και μετά τον αποκλεισμό στους “8” του Κυπέλλου, είδαν ακόμη ένα μεγάλο φετινό στόχο να απομακρύνεται, την ίδια ώρα που ο πρωτοπόρος Μιλτιάδης επικρατούσε 3-0 του Τέλλου Άγρα στο τριφυλιακό ντέρμπι και ξέφευγε στο +9 έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει ήδη το ρεπό του.
Από την άλλη, η ομάδα της Ράχης που αγνοεί για 5ο σερί παιχνίδι την ήττα εξελίσσεται σε... φονέα των γιγάντων τη φετινή σεζόν, αφού μετά τον Πανθουριακό, τον ΑΟ Κυπαρισσίας και την ΑΕ Μάνης, κατάφερε να αποσπάσει βαθμό που μπορεί να αποδειχθεί “χρυσάφι” στη μάχη για την παραμονή, απέναντι σε έναν ακόμη διεκδικητή του τίτλου. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ό,τι και τα τέσσερα ματς ολοκληρώθηκαν με το ίδιο σκορ (1-1)!

Προβάδισμα με Τζιόλα στο 48'

Στο αγωνιστικό μέρος, η ιστορία του αγώνα γράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τα δύο γκολ να προέρχονται από ισάριθμες εκτελέσεις κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι ήταν εκείνοι που ευτύχησαν να προηγηθούν στο 48' όταν από εκτέλεση κόρνερ του Μαράι και διώξιμο των αμυντικών, ο Τζιόλας με σουτ από τις... παρυφές της μεγάλης περιοχής νίκησε τον Τρακάκη, κάνοντας το 0-1. Αυτό ήταν το 5ο γκολ στη σεζόν για τον 22χρονο μέσο με την φανέλα των “κανονιέρηδων”, όντας ο πρώτος σκόρερ της ομάδας του.

Με 10 ο Πάμισος από το 51'

Στο 51' ο Πάμισος έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Κράκουλι στην απέλπιδα προσπάθειά του να ανακόψει τον Πάνου, τον ανέτρεψε και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα, καθώς στέρησε προφανή ευκαιρία για γκολ στον επιθετικό του ΠΑΣ.

Ισοφάριση στο 58' με Μπορχάν

Παρά το αριθμητικό μειονέκτημα οι γηπεδούχοι μπόρεσαν να φτάσουν στην ισοφάριση στο 58'. Ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Παπαδόπουλου, η μπάλα πέρασε απ' όλους και έφτασε στο δεύτερο δοκάρι, εκεί όπου ο Μπορχάν με σουτ την έστειλε στα δίχτυα (1-1).

Χαμένο πέναλτι για την ανατροπή!

Μάλιστα, στο 65' οι “Νησιώτες” έχασαν ανεπανάληπτη ευκαιρία για την ολική ανατροπή, αλλά ο Οικονόμου είπε “όχι” σε εκτέλεση πέναλτι του Υμεράσι! Η παράβαση υποδείχθηκε σε ανατροπή του Παπαδόπουλου από τον Ζωγόπουλο.
Στο 88' ο Τόμασσεκ σε μια διεκδίκηση της μπάλας με τον Κοντομανωλόπουλο έπεσε άσχημα στο έδαφος και αποχώρησε αναγκαστικά με πρόβλημα στον ώμο. Ελλείψει άλλου διαθέσιμου ποδοσφαιριστή, καθώς η ομάδα της Ράχης ταξίδεψε στη Μεσσήνη με 12 όλους κι όλους παίκτες, οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν το ματς με 10. Ο 18χρονος αμυντικός του ΠΑΣ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για περαιτέρω εξετάσεις.
ΠΑΜΙΣΟΣ (Νίκος Γεωργακλής, Ευτύχης Τασιόπουλος): Τρακάκης, Αριστομενόπουλος, Σταματελόπουλος, Ντότσε (85' Ευθ. Βλάχος), Υμεράσι, Κλ. Ντίσα, Μπορχάν, Κράκουλι, Πετρουλάκης (70' Κόντο), Παπαδόπουλος, Ευστ. Βλάχος (54' Κοντομανωλόπουλος).
ΠΑΣ ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Οικονόμου, Τόμασσεκ, Κιόρι, Τζιόλας, Μαστρόκαλος, Γιαννόπουλος (32' λ. τρ. Γεωργιόπουλος), Μαράι, Πάνου, Μπέγκα, Ζωγόπουλος.