Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2024 18:34

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-0: Βγήκε η κούραση από τα ματς του Κυπέλλου

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-0: Βγήκε η κούραση από τα ματς του Κυπέλλου

Ισόπαλη χωρίς σκορ (0-0) έληξε η “μάχη” της Κορώνης ανάμεσα στον τοπικό Ακρίτα και τον Πανθουριακό.

Η συσσωρευμένη κόπωση και η έλλειψη φρεσκάδας από τα συνεχόμενα παιχνίδια έπαιξαν κομβικό ρόλο στην εξέλιξη της αναμέτρησης, καθώς αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν μεσοβδόμαδα υποχρεώσεις για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου.
Οι γηπεδούχοι είδαν να μπαίνει τέλος στο νικηφόρο σερί τεσσάρων αγώνων που “έτρεχαν” και υποχώρησαν στην 7η θέση, αφού στην πρώτη εξάδα της σχετικής κατάταξης προωθήθηκε εκ νέου ο ΑΟ Μεθώνης που επιβλήθηκε με 4-0 του ΑΟ Σπερχογείας εκτός έδρας.
Από την άλλη, η ομάδα της Θουρίας προερχόταν από την πρόκριση επί του Μιλτιάδη στον τελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας, ενώ στο τελευταίο χρονικά ματς πρωταθλήματος είχε ξεπεράσει το εμπόδιο του ΑΟ Σπερχογείας στο “Στ. Παπαδόπουλος” με 4-1.
Οι Κορωναίοι, πάντως, έχουν σοβαρά παράπονα από την διαιτησία για δύο καίριες αποφάσεις που θεωρούν πως καθόρισαν το αποτέλεσμα και αδικήθηκαν. Συγκεκριμένα, στο 15' ο Μουτζούρης σκόραρε από κοντά μετά από εξαιρετική προσπάθεια του Παπαθεοδώρου, όμως το γκολ ακυρώθηκε για χέρι του σκόρερ, αν κι ο κ. Νικολόπουλος αρχικά έδειξε σέντρα. Η δεύτερη επίμαχη φάση έγινε στο 60' όταν ο Καμτζίου σήκωσε ψηλά το πόδι του και βρήκε στο πρόσωπο τον Μουτζούρη, με τον διαιτητή μεν να δίνει φάουλ και κίτρινη, όχι όμως την κόκκινη κάρτα στον ποδοσφαιριστή του Πανθουριακού.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ (Παναγιώτης Δρούγας): Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός, Φέστας, Μουτζούρης, Τσάνι, Πεΐδης, Παπαθεοδώρου, Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης, Καλογερόπουλος.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος): Μπεσσής, Καμτζίου (75' Πλατάνας), Γιαννακόπουλος, Σεντεμέντες, Πιτσιλής, Καρύδης, Καραχάλιος, Γεωργουλέας, Ζαραφέτας, Αβντίου, Γαλανόπουλος.