Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 10:53

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1: Ισοπαλία με κερδισμένους τους φιλοξενούμενους

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-1: Ισοπαλία με κερδισμένους τους φιλοξενούμενους

Με το 25ο γκολ του Βασίλη Αθανασόπουλου, ο Μιλτιάδης απέφυγε στο 99' την ήττα στο εκτός έδρας ντέρμπι με την Κυπαρισσία (1-1) και διατήρησε τη διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του..

Ο πρώτος σκόρερ της Α' τοπικής βρήκε δίχτυα με πλασέ και ενώ είχε προηγηθεί σουτ του Πολίμου στο δοκάρι. Η Κυπαρισσία είχε ανοίξει το σκορ στο 18' με κεφαλιά του Θώδη και κρατούσε τη νίκη, που θα την έβαζε για τα καλά στο παιχνίδι του τίτλου. Στο φινάλε όμως, ο Μιλτιάδης πήρε το "χρυσό" βαθμό και διατηρεί το +7 από τον ΑΟΚ, ενώ υπερτερεί και στην ισοβαθμία, έχοντας κερδίσει στον πρώτο γύρο.
Η φάση του 1-1 δεν ήταν πάντως η τελευταία του ντέρμπι, αφού στη συνέχεια η Κυπαρισσία φώναξε για πέναλτι σε προσπάθεια του Α. Γεωργιόπουλου, αλλά ο ρέφερι Καυκάς έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.
Κάτι που έφερε μεγάλη ένταση στον αγωνιστικό χώρο, με την είσοδο αρκετών ατόμων, με τον ρέφερι μετά τη λήξη του αγώνα να δείχνει την κόκκινη κάρτα στον Βλαχόπουλο και τους γηπεδούχους να έχουν πολλά παράπονα από τη διαιτησία.
Το ματς διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς τους Βανικιώτη και Π. Νικολόπουλο
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Παπάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Ντιόπ, Ντζουβάρας, Γουέσλει, Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Τσουκαλάς (84' Μπούνας), Θώδης (77' Α. Γεωργιόπουλος), Βλαχόπουλος.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Δ. Γεωργιόπουλος (60' Μπάρκας), Ι. Τσόπελας (86' Σταθόπουλος), Καντούτσης, Μπουτσικάκης, Πολίμος, Μπολούν, Δημητρίου, Αθανασαόπουλος, Τσουλάκος, Σαραντόπουλος.