Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 13:44

ΡΑΧΗ - ΚΟΡΩΝΗ 2-4: Επιβεβαίωσε τη φόρμα της

Γράφτηκε από τον
ΡΑΧΗ - ΚΟΡΩΝΗ 2-4: Επιβεβαίωσε τη φόρμα της

Σε ένα χορταστικό ματς στο γήπεδο "Π. Μπαχράμης", ο Ακρίτας Κορώνης νίκησε με το "αγγλικό" 4-2 τη Ράχη και συνεχίζει στην 6η θέση της Α' τοπικής, αφήνοντας παράλληλα στην 11η την καλαματιανή ομάδα, που μάχεται για την παραμονή.

Αυτή ήταν η πέμπτη νίκη στα τελευταία έξι ματς για την Κορώνη (οι προηγούμενες με Μάνη, Ηρακλή, Εθνικό και Πάμισο), ενώ ενδιάμεσα έχουν μια ισοπαλία με τον Πανθουριακό. Οι φιλοξενούμενοι έχουν δηλαδή να ηττηθούν από τις 27 Γενάρη και το 0-3 με την Κυπαρισσία.

Στο χθεσινό ματς ευτύχησαν να προηγηθούν μόλις στο 1' με τον Ρουμελιώτη και στο 5' ο Χοτζόλι έγραψε το 0-2. Η Ράχη μείωσε στο 25' με τον Πάνου σε 1-2, αλλά ο Ρουμελιώτης και πάλι σημείωσε στο 45' το 1-3. Το γκολ του Τζιόλα στο 75' (2-3) έδωσε ελπίδες στους γηπεδούχους, που "καίγονταν" για βαθμούς, αλλά αυτές έσβησαν στο 87' με το 2-4 που πέτυχε ο Μουτζούρης.
Το ματς διαιτήτευσε ο Κομπιλίρης με βοηθούς τους Γαϊτάνη και Σωτηρόπουλο.
ΡΑΧΗ: Οικονόμου, Τσιμπούρης (46' Μπαλινγκό - Βρυώνης), Γιαννόπουλος (71' Μάλι), Τριανταφυλλίδης, Κιόρρι, Τζιόλας, Πάνου, Μαράι, Μαστρόκαλος (56' Γεωργιόπουλος), Μπέγκα, Ζωγόπουλος.
ΚΟΡΩΝΗ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Κουτσουμπός (46' λ.τρ. Σταμάτης), Φέστας, Μουτζούρης (89' Σαρελλάς), Παπαθεοδώρου, Πεϊδης, Ψυχογιάννης, Ρουμελιώτης (90' Λαμπρόπουλος), Καλογερόπουλος, Χοτζόλι.