Πέμπτη, 29 Φεβρουαρίου 2024 15:20

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 5-0: Θρίαμβος στο ντέρμπι παραμονής

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ - ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ 5-0: Θρίαμβος στο ντέρμπι παραμονής

Τη μεγαλύτερη σε έκταση σκορ νίκη της ιστορίας της στην Α' τοπική, πανηγύρισε χθες η Θύελλα Χαρακοπιού, καθώς επικράτησε με 5-0 του Ηρακλή Καλαμάτας στο ντέρμπι παραμονής και βρίσκεται πλέον πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού.

Οι νεοφώτιστοι πήραν προβάδισμα στο 33' με τον Ηλιόπουλο και διπλασίασαν τα τέρματά τους στο 68' με τον νεοεισελθόντα Δουρούμη. Τρία λεπτά αργότερα ο Πανταζής πέτυχε και τρίτο γκολ για τη Θύελλα και τελείωσε τις όποιες ελπίδες του Ηρακλή για θετικό αποτέλεσμα.
Οι γηπεδούχοι έδωσαν μάλιστα διαστάσεις θριάμβου στη νίκη τους με δύο γκολ στο τελευταίο πεντάλεπτο. Το 4-0 έγινε στο 85' με αυτογκολ του Μαγκλάρα και το 5-0 στο 88' από τον Αντωνίου. Αυτή ήταν η τέταρτη νίκη για τη Θύελλα, που έχει κερδίσει ακόμα δύο φορές τη Σπερχογεία και μία τον Τέλλο Αγρα.
Το ματς διαιτήτευσε ο Αράπης με βοηθούς τους Γεωργαντά και Τσοπανάκη.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ: Μέτσος, Ορφανός, Γουρνάς (75' Μαρκάκης), Κωστέας, Πανταζόπουλος, Μωράκης, Σαμπάνι (63' Δουρούμης), Ηλιόπουλος (86' Τομαράς), Αντωνίου, Βασιλογιαννακόπουλος (86' Κωνσταντακόπουλος), Πανταζής.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Μαγγανάς, Χατζίου, Τζάννες, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Μαγκλάρας (86' Κορδώνης), Β. Κωνσταντόπουλος, Φυκούρας (75΄Φλώρος), Χριστόπουλος (46' Ψωρομύτης), Δαρσακλής, Μιχαλόπουλος, Βαϊτσης.