Δευτέρα, 04 Μαρτίου 2024 18:37

ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑ – ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ 0-0: Χαμένοι και οι δύο

Γράφτηκε από τον

 

Χωρίς τέρματα ολοκληρώθηκε ο αγώνας στο “Πέτρος Γεωργανάς” μεταξύ του ΑΟ Σπερχογείας και του ΑΟ Κυπαρισσίας.

Σε ένα παιχνίδι που έψαχναν τη νίκη για διαφορετικούς λόγους, οι δύο ομάδες προσπάθησαν, μόχθησαν, αλλά δεν μπόρεσαν να πετύχουν κάποιο τέρμα. Το ματς ήταν ισορροπημένο στην μεγαλύτερη διάρκειά του, ενώ ο ρυθμός στο δεύτερο μέρος ήταν αισθητά ανεβασμένος.
Οι “Ταύροι” μετά από αυτό το αποτέλεσμα έμειναν κάτω από την ζώνη του υποβιβασμού, ενώ η ομάδα της Κυπαρισσίας υποχώρησε στην 3η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα είδε τον πρωτοπόρο Μιλτιάδη να ξεφεύγει με 10 βαθμούς διαφορά.
Στην ομάδα της Σπερχογείας έχουν πολλά παράπονα από την διαιτησία με αποκορύφωμα δύο φάσεις όπου ζητούν πέναλτι με πρωταγωνιστή τον Ηρακλή Καραχάλιο στο 53' και στο 64', αλλά ο κ. Πλακογιάννης έδειξε να συνεχιστεί το παιχνίδι.

Οι γηπεδούχοι από το 57ο λεπτό αγωνίζονταν με 10 παίκτες, λόγω της αποβολής του Σαούτη με δεύτερη κίτρινη κάρτα. Η Σπερχογεία διαμαρτύρεται θεωρώντας ότι ήταν αυστηρή η πρώτη κίτρινη που είχε αντικρίσει ο παίκτης της στο πρώτο ημίχρονο.
Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων οι φιλοξενούμενοι πέταξαν... στον κάλαθο των αχρήστων τεράστια ευκαιρία να φύγουν με το “διπλό”, αλλά ο Μιτρόφ που λίγο νωρίτερα είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο σημάδεψε εξ' επαφής το οριζόντιο δοκάρι.
ΑΟ ΣΠΕΡΧΟΓΕΙΑΣ (Ηλίας Μουρούσιας): Μπακλέσης, Μούρτο, Μπούνας, Παναγιωτόπουλος, Σπύρος, Χρονόπουλος, Σαούτης, Γιάννης Καραχάλιος (64' Τσέρτος), Πανταζής (64' Τσάκωνας), Ηρακλής Καραχάλιος (76' Μαναρώλης), Γιακουμής (64' Μαρίνος).
ΑΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑΣ (Παναγιώτης Παναγόπουλος): Παπάς, Οικονομόπουλος, Ζαφείρης, Ντιόπ, Ντζουβάρας, Ονοράτο (85' Μιτρόφ), Σπυρόπουλος, Μαλισόβας, Τσουκαλάς, Θώδης, Κύρκο (62' Καραβούλιας.