Δευτέρα, 10 Νοέμβριος 2014 12:17

Εκτός μάχης ο Παπασταθόπουλος

Γράφτηκε από τον


Μετά την προσθήκη των Τασουλή, Ντίνα  (στη θέση των Χολέμπας, Φορτούνη), ο Κλαούντιο Ρανιέρι έλαβε άσχημα νέα χθες για τους Παπασταθόπουλο, Σαλπιγγίδη με αποτέλεσμα να προβεί σε δύο ακόμη αλλαγές, καλώντας τους Βύντρα και Κολοβό.


Ο Ιταλός Ομοσπονδιακός τεχνικός της εθνικής Ελλάδας αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα ενόψει του αγώνα της Εθνικής στα προκριματικά του Euro με τα Νησιά Φερόε (14/11) και του φιλικού με τη Σερβία (18/11) που ακολουθεί: Ο Σωκράτης Παπασταθόπουλος τραυματίστηκε στον αγώνα της Ντόρτμουντ με την Γκλάντμπαχ και θα μείνει εκτός 2,5 εβδομάδες, ενώ πρόβλημα αποκόμισε στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης του ΠΑΟΚ.
Ο Ρανιέρι θα καλύψει το κενό του Παπασταθόπουλου με τον Λουκά Βύντρα της Λεβάντε, ενώ τη θέση του Σαλπιγγίδη θα πάρει ο Δημήτρης Κολοβός μετά τις καλές εμφανίσεις του με τον Πανιώνιο.
Η αποστολή της εθνικής, όπως έχει διαμορφωθεί μέχρι στιγμής είναι η εξής: Καρνέζης, Γλύκος, Καπίνο, Μανωλάς, Μόρας, Βύντρα, Τασουλής, Καράμπελας, Τοροσίδης, Μπακάκης, Αβραάμ Παπαδόπουλος, Μανιάτης, Τζιόλης, Σάμαρης, Μάνταλος, Κονέ, Χριστοδουλόπουλος, Ντίνας, Κολοβός, Αθανασιάδης, Μαυρίας, Καρέλης, Γκέκας.

Πηγή: ΑΠΕ