Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 14:45

ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ – ΕΡΑΝΗ 1-0: Ηττα στις λεπτομέρειες

Γράφτηκε από τον

Παρότι ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα η Εράνη έφυγε ηττημένη από τα Μέγαρα…

Ο Βύζαντας επικράτησε με σκορ 1-0 της Φιλιατρινής ομάδας σε αναμέτρηση της 26ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Ετσι οι πράσινοι παρέμειναν στην 16η θέση της βαθμολογίας, πολύ μακριά από τη ζώνη του υποβιβασμού και ενώ απομένουν οκτώ αγωνιστικές για την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Από την άλλη ο Βύζαντας επανήλθε στις επιτυχίες μετά την ήττα από την Κόρινθο, έφτασε τους 27 βαθμούς και διατήρησε τις λιγοστές ελπίδες για σωτηρία.
Στο πρώτο μέρος οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με δύο σουτ του Κουτσινούλη που βρήκαν σε ετοιμότητα τον Πίνη, ενώ καλές στιγμές είχα και οι Φάκκης και Καραμπέτσος.
Στο ξεκίνημα του δευτέρου ημιχρόνου ο Βύζαντας μπήκε πιο δυνατά και στο 50’ κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, με ατομική ενέργεια και σουτ από δύσκολη γωνία του Καραγιάννη που έγραψε το 1-0.
Στη συνέχεια η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή πίεσε για την ισοφάριση και έχασε καλές ευκαιρίες με τους Σινανί, Καραμπέτσο και Κωνσταντόπουλο.
Στο 75’ η φιλιατρινή ομάδα διαμαρτυρήθηκε για πέναλτι σε ανατροπή πάνω στον Κωνσταντόπουλο, με τον διαιτητή να δίνει συνέχεια στο ματς.
Διαιτητής της αναμέτρησης ήταν ο Θώμογλου (Αθηνών), Βαλιώτης (Λάρισα), Σιπάκης (Πέλλα)
ΒΥΖΑΣ ΜΕΓΑΡΩΝ (Γιάννης Ρόκας): Πίνης, Ζαχαράκης, Κατίδης (72' Παππάς), Σταφούκα, Δούμουρας, Χατζημελετιάδης, Καραγιάννης (85' Δρυμούσης), Φουάσης, Σταφάι, Μπουλγκουρίδης, Χατζάκος(78' Δούκας).
ΕΡΑΝΗ (Θοδωρής Γιακαλής): Σαββίδης, Μπινιώρης, Μπρόσκο, Τσερπές, Μπουρδέκας (70’ Παπαδόπουλος), Κουτσιανούλης, Κωνσταντόπουλος, Φάκκης, Γκεβόρι (70’ Σινάνι), Πουλιάνος (80’ Φλαριώτης), Καραμπέτσος.