Τρίτη, 19 Μαρτίου 2024 17:14

ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙ – ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ 0-2: Μόνος στην 2η θέση

Γράφτηκε από τον

Νικηφόρο πέρασμα από τον Μελιγαλά απέναντι στον ΑΟ Διαβολιτσίου πραγματοποίησε ο Πανθουριακός επικρατώντας 2-0 και μένοντας μόνος στην 2η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Οι “κουκουβάγιες” με δύο γκολ στο τελευταίο 20λεπτο “ξεκλείδωσαν” την καλοστημένη άμυνα των γηπεδούχων και διεύρυναν το αήττητο σερί τους στα 7 παιχνίδια (6 νίκες, 1 ισοπαλία). Στο 73' ο Ζαραφέτας βρήκε χώρο και έκανε το σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να καταλήγει στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του Ανδρουτσόπουλου και αφού πρώτα χτύπησε και στο κάθετο δοκάρι. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 89ο λεπτό ο Γαλανόπουλος με πλασέ, έπειτα από ωραίο “σπάσιμο” της μπάλας του Κουτσουρόπουλου.

ΑΟ ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ (Γιάννης Αντωνόπουλος): Ανδρουτσόπουλος, Κρεμύδας, Γκελκέρια, Καπόγλης, Ντελής (82' Ντάνος), Μπαλόπουλος, Σπυρόπουλος, Σαραντόπουλος, Κουντάνης, Νινιός (76' Πατσιώτης), Γκότσης.
ΠΑΝΘΟΥΡΙΑΚΟΣ (Παναγιώτης Σακελλαρόπουλος): Μπεσσής, Νικολόπουλος, Καρύδης, Καμτζίου (67' Πλατάνας), Ζαχαρόπουλος, Γιαννακόπουλος, Βασιλόπουλος (87' Αβντίου), Ζαραφέτας (90' Σεντεμέντες), Κουτσουρόπουλος, Γαλανόπουλος, Αλεξανδρόπουλος.