Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 19:04

ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σε ρυθμούς Τσικλητήρα Πύλου

Γράφτηκε από τον
ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ: Σε ρυθμούς Τσικλητήρα Πύλου

Μία ακόμα εύκολη νίκη σημείωσε την Κυριακή η Κυπαρισσία απέναντι στο Ασπρόχωμα (3-0). Ενδεικτικό ότι το τελικό σκορ είχε διαμορφωθεί από το 36'. Η τριφυλιακή ομάδα μπήκε αποφασισμένη από το ξεκίνημα και "κλείδωσε" τους τρεις βαθμούς. Κάτι που είχε πράξει και στο προηγούμενο ματς στα Αρφαρά κόντρα στον τοπικό Αστέρα (4-0).


Με τη 7η φετινή της νίκη έφθασε τους 23 βαθμούς και συνεχίζει αήττητη στο πρωτάθλημα, έχοντας όμως 4 βαθμούς διαφορά από τον πρωτοπόρο Πάμισο. Οι Νησιώτες μετρούν το απόλυτο σε εννέα αγωνιστικές, ενώ ο ΑΟΚ έχει φέρει ακόμα δύο ισοπαλίες με την Εράνη στην πρεμιέρα και την 7η αγωνιστική με τον Απόλλωνα Καλαμάτας.
Ως εκ τούτου δεν έχει περιθώρια για άλλες απώλειες βαθμών μέχρι το ντέρμπι με τον Πάμισο.
Την προσεχή αγωνιστική η Κυπαρισσία θα μεταβεί στην Πύλο για να αντιμετωπίσει τον τοπικό Τσικλητήρα. Για τον Αλέξη Μαντζούνη είναι: "Ματς - "κλειδί" για τον τίτλο. Αν πάρουμε τη νίκη θα έχουμε μετά πάρα πολλές πιθανότητες και άλλη ψυχολογία.  Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, αλλά τα παιδιά έχουν καταλάβει πόσο σημαντική είναι η νίκη. Η ομάδα παίζει πλέον καλό ποδόσφαιρο και θα πάμε για το καλύτερο".
Το μόνο αρνητικό για την Κυπαρισσία είναι ότι θα αγωνιστεί χωρίς τον Μαργαρώνη που έχει υποστεί μερική ρήξη χιαστού και θα λείψει για αρκετό διάστημα.
Ο Γ. Παναγόπουλος κάνει ατομικό πρόγραμμα, αφού έχει χάσει την προετοιμασία και δεν είναι ακόμα έτοιμος. Αύριο υπάρχει ρεπό και από την Πέμπτη θα μπει στην τελική ευθεία η προετοιμασία για το δύσκολο ματς της Κυριακής.