Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 19:17

Στη Λακωνία αύριο οι Μικτές Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των πανελλήνιων πρωταθλημάτων προεπιλογής εθνικών ομάδων, οι μικτές παίδων και νέων της ΕΠΣΜ, θα αναμετρηθούν αύριο με τις αντίστοιχες ομάδες της Λακωνίας.


Οι αντιπροσωπευτικές ομάδες τους νομού μας είναι έτοιμες για τις δύο  αναμετρήσεις, όπως υποστήριξε ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Αγγελος Σκαφιδάς μιλώντας χθες στο "Notos": «Πανέτοιμες οι ομάδες του νομού μας πηγαίνουν στη Λακωνία να παίξουν με τις αντίστοιχες μικτές της Λακωνίας με μοναδικό σκοπό τη νίκη. Εχουν προετοιμαστεί κατάλληλα, δεν υπάρχουν προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι στη διάθεση του προπονητή Παναγιώτη Δρούγα».
Στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν συνολικά 36 ποδοσφαιριστές, από 18 για κάθε ομάδα. Στη μικτή παίδων συμμετέχουν οι Καλογερόπουλος, Σκουράκης, Πικιός, Αδαμόπουλος, Παπαθεοδωρίδης, Μιχαλέας, Κουλουμπός, Μπούνας, Κουτσουρόπουλος, Ζαφείρης, Μπάκας, Κλάδης, Καραχάλιος, Κανιώρος, Παναγιωτόπουλος, Μουστακέας, Βαρθαλίτης και Φωτεινάκης. Στη μικτή νέων συμμετέχουν οι Εξαρχάκος, Καραγιάννης, Καλύβας, Χαραλαμπόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Βέλμαχος, Σαρδέλης, Δούβας, Ζαγαρέλος, Παπαδόπουλος, Αντεμάϊ, Παπαγεωργίου, Παπαθεοδώρου, Γιαννής, Κωνσταντόπουλος, Χριστοφιλόπουλος, Μπάρκας, Σουλαντίκας.
Το παιχνίδι των παίδων έχει οριστεί να αρχίσει στη 1 το μεσημέρι και θα το διαιτητεύσει ο Αλέξης Αγρανιώτης με βοηθούς διαιτητές τους Παναγιώτη Γουρδομιχάλη και Γιώργο Σταματάκο. Ο αγώνας των νέων έχει οριστεί να ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα και θα τον διευθύνει ο κ. Γουρδομιχάλης με βοηθούς διαιτητές τους άλλους δύο. Οι δύο αγώνες θα διεξαχθούν στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣ Λακωνίας.
Την αποστολή που θα αναχωρήσει αύριο στις 9 το πρωί από το αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ θα συνοδέψουν ο έφορος των μικτών ομάδων Κώστας Κανελλόπουλος, ο τεχνικός διευθυντής της ΕΠΣΜ Άγγελος Σκαφιδάς, ο προπονητής  Παναγιώτης Δρούγας, ο σκάουτερ Αλέκος Τσατάς, ο γιατρός Γιάννης Στεφανούρης και ο φυσικοθεραπευτής Θεόδωρος Ασημακόπουλος.

Κοντά στις μικτές

Κοντά στις μικτές θα βρεθούν σήμερα και θα παρακολουθήσουν τις δύο αναμετρήσεις ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣΜ Λεωνίδας Οικονομίδης και ο Καλαματιανός προπονητής της εθνικής παίδων Βασίλης Γεωργόπουλος.

Τα άλλα ματς

Σήμερα έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν και οι άλλες δύο αναμετρήσεις του 9ου ομίλου σε παίδες και νέους. Συγκεκριμένα στο γήπεδο Φιλικών στην Τρίπολη, οι μικτές της ΕΠΣ Αρκαδίας θα υποδεχτούν τις αντίστοιχες ομάδες της Κορινθίας. Το παιχνίδι των παίδων, που θα αρχίσει στη 1 το μεσημέρι θα διαιτητεύσει ο Νίκος Αγγελάκος με βοηθούς διαιτητές τους Κώστα Γιαννόπουλο και Ιωσήφ Νίκα. Το ματς των νέων, που θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα θα διαιτητεύσει ο κ. Γιαννόπουλος με βοηθούς τους άλλους δύο.
Αυτή την αγωνιστική ρεπό έχουν οι μικτές της ΕΠΣ Αργολίδας.