Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 13:20

ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΕΡΑΝΗ 1-1: Αντίο στη Γ’ εθνική με ψηλά το κεφάλι (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ – ΕΡΑΝΗ 1-1: Αντίο στη Γ’ εθνική με ψηλά το κεφάλι (βίντεο)

Κοντά σε ένα ιστορικό διπλό έφτασε η Εράνη την Κυριακή που αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 1-1 με τον πρωτοπόρο Παναργειακό στο Αργος, για την 28η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ εθνικής.

Η φιλιατρινή ομάδα προηγήθηκε στο 19' με τον Γκεβόρι, με τον Παναργειακό να ισοφαρίζει στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με τον Τσιώλη.
Το σπουδαίο αυτό αποτέλεσμα όμως η Εράνη δεν μπόρεσε να το χαρεί μιας και υποβιβάστηκε και μαθηματικά μετά τα αποτελέσματα της 28ης ημέρας, έξι αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.
Οσον αφορά τη μάχη του τίτλου, την γκέλα του Παναργειακού εκμεταλλεύτηκε η Κόρινθος που πέρασε σαν... σίφουνας από την έδρα της Θύελλας Ραφήνας επικρατώντας με 4-1 και μειώνοντας στον ένα βαθμό τη διαφορά από την κορυφή.
Αξίζει να σημειωθεί πως η Εράνη έμεινε αήττητη φέτος από τον Παναργειακό, αφού στο ματς του πρώτου γύρου στα Φιλιατρά είχε αποσπάσει λευκή ισοπαλία.

Προβάδισμα στο 19’ με Γκεβόρι

Η Εράνη μπήκε καλά στο ματς και κατάφερε να προηγηθεί στο 19’ με συρτό σουτ του Γκεβόρι μέσα από την περιοχή (0-1).
Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα πως ο σκόρερ έβγαλε τον ώμο του στην τελευταία προπόνηση πριν το ματς!
Στη συνέχεια ο Παναργειακός πήρε τα ηνία του αγώνα και έχασε ευκαιρίες με τον Τσιώλη στο 23’, ενώ στο 30’ είχε τριπλή χαμένη ευκαιρία με αλλεπάλληλα σουτ των Ντε Σόουζα, Πρίκα και Τσούτση που αποκρούστηκαν από σώματα αμυντικών της Εράνης.cΗ πίεση της ομάδας του Αργους εντάθηκε στο δεύτερο μέρος.

Επιασε πέναλτι ο Σαββίδης

Στο 47’ ο Τσιώλης και στο 50’ ο Ντε Σόουζα έχασαν καλές ευκαιρίες, ενώ στο 58’ οι γηπεδούχοι κέρδισαν πέναλτι, με τον γκολκίπερ της Εράνης Σαββίδη να αποκρούει την εκτέλεση του Πρίκα και να κρατά το 0-1. Στο 65’ ο Ηλιόπουλος είχε νέα καλή ευκαιρία για τον Παναργειακό, όπως και ο Τσιώλης τρία λεπτά αργότερα, με την φιλιατρινή ομάδα να διατηρεί με αυτοθυσία το προβάδισμα της.

Ισοφάριση στο 92’ με Τσιώλη

Τελικά στο 92’ ήρθε η ισοφάριση για τον Παναργειακό ύστερα από ατομική ενέργεια και συρτό κοντινό σουτ του Τσιώλη που έγραψε το 1-1.
Στις καθυστερήσεις που ήταν 17 λεπτά (!) η Εράνη έχασε μεγάλες ευκαιρίες στην αντεπίθεση με τους Καραμπέτσο και Λακριντή να πετύχει δεύτερο γκολ και να πάρει το διπλό, ενώ φωνάζει και για ένα οφσάιντ που υποδείχθηκε στην εκπνοή ο Φάκκης και ενώ έβγαινε τετ α τετ.
ΠΑΝΑΡΓΕΙΑΚΟΣ: Καραργύρης, Παναγιώτου, Καρέλης, Καπετανάκης, Σακελλαρόπουλος, Τσάνι, Τσιώλης, Τσούτσης, Ηλιόπουλος, Πρίκας,
Ντε Σόουζα.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Καπλάνης, Τσερπές, Μπρόζκο, Σινάνι (74’ Καραμπέτσος), Παπαδόπουλος (55’ Μπουρδέκας), Κουτσιανούλης (60’ Φλαριώτης) Φάκκης, Γκεβόρι, Πουλιανός, Κωνσταντόπουλος (74’ Λακριντής).