Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 15:47

ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΜΕΘΩΝΗ 2-2: Πήρε τον βαθμό με δύο πέναλτι του Μάραντου

Γράφτηκε από τον

Ο Ηρακλής Καλαμάτας και η Μεθώνη αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2, στο τελευταίο παιχνίδι της 25ης αγωνιστικής που διεξήχθη την Κυριακή το απόγευμα στο Δημοτικό γήπεδο “Παναγιώτης Μπαχράμης”.

Ενα αποτέλεσμα που κρίνεται δίκαιο σύμφωνα με την εμφάνιση που πραγματοποίησαν οι δύο ομάδες. Ο Ηρακλής πήρε το προβάδισμα με ένα γρήγορο γκολ στις αρχές του α’ ημιχρόνου και με άλλο ένα στα πρώτα λεπτά του β’ μέρους. Αμεση ήταν η αντίδραση των φιλοξενούμενων, καθώς μετά το 2-0 και σε διάστημα 5 λεπτών ισοφάρισαν σε 2-2 με ισάριθμα πέναλτι που εκτέλεσε ο Μάραντος.
Συγκεκριμένα στο 7’ μετά από σέντρα του Φυκούρα ο Μιχαλόπουλος με κεφαλιά άνοιξε το σκορ. Στο 53’ ο Φυκούρας με σέντρα σουτ νίκησε για δεύτερη φορά τον Οικονομόπουλο και έκανε το 2-0. Στο 56’ ο Μάραντος μείωσε σε 2-1 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι, το οποίο είχε κερδίσει ο Δήμος σε ανατροπή του από τον Παπαδέα. Στο 58’ μετά από σουτ του Παρασκευόπουλου η μπάλα βρήκε στο χέρι του Χατζίου και ο διαιτητής Καυκάς υπέδειξε το πέναλτι. Ο Μάραντος ήταν εύστοχος για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.
Οι δύο ομάδες πέρα από τα γκολ μοιράστηκαν και τα δοκάρια, που είχαν η κάθε μία από ένα. Στο 63’ από σουτ του Μπίζου η μπάλα κτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και μετά έσκασε στη γραμμή και όχι μέσα από αυτή, σύμφωνα με την υπόδειξη του βοηθού διαιτητή. Στο 78’ ο Φυκούρας με διαγώνιο σουτ έστειλε την μπάλα στο κάθετο δοκάρι. Ο ίδιος έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 85’ για να δώσει εκ νέου το προβάδισμα στην ομάδα του. Στο παραπάνω λεπτό βγήκε μόνος απέναντι από τον Οικονομόπουλο και με ψηλοκρεμαστό πλασέ πέρασε την μπάλα πάνω από την τερματοφύλακα της Μεθώνης και λίγο πριν τη γραμμή του τέρματος πρόλαβε αμυντικός και την απομάκρυνε.
Με το παραπάνω αποτέλεσμα ο Ηρακλής έχασε την ευκαιρία να απομακρυνθεί ακόμη περισσότερο από το γκρουπ των ομάδων που μοιράζονται τις 3 τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οσο για τη Μεθώνη παραμένει μόνη στην 7η θέση του βαθμολογικού πίνακα.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Αντωνόπουλο, Λουκά.
ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Αλάμαρας, Σαμπιόν, Κοσμόπουλος, Αντ. Κωνσταντόπουλος, Βαΐτσης, Β. Κωνσταντόπουλος, Φυκούρας, Παπαδέας, Δαρσακλής (81’ Κορδώνης), Μιχαλόπουλος, Τζάννες (89’ Μπρακούλιας).
ΜΕΘΩΝΗ: Οικονομόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Δήμος (70’ Καραγλάνης), Τσάνε (60’ Αγγ. Ψυχάρης), Σπαντιδέας, Μάραντος, Μεμά, Ζόμπολος (60’ Σαμπάνι), Μπεγέτης.