Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 16:21

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-4: Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Γράφτηκε από τον
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ – Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ 0-4: Με δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο

Σημειώνοντας από δύο γκολ σε κάθε ημίχρονο ο Α.Ο. Διαβολιτσίου επικράτησε με 4-0 του Ολυμπιακού Ανάληψης, το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης.

Η ομάδα του Διαβολιτσίου δεν είχε δύσκολο έργο και από νωρίς έβαλε τις βάσεις για την άνετη επικράτηση. Μόλις στο 3ό λεπτό ο Γκελγκέρια άνοιξε το σκορ και στο 32’ ο Αθ. Σπυρόπουλος “έγραψε” το 0-2. Στο 50’ ο Ντελής σημείωσε το 0-3 και το τελικό 0-4 διαμόρφωσε στο 75’ ο Αθ. Σπυρόπουλος πετυχαίνοντας παράλληλα το δεύτερο προσωπικό του γκολ.
Ο Ολυμπιακός Ανάληψης δεν κατάφερε να διεκδικήσει κάτι από το παιχνίδι και έκανε πιο δύσκολο το έργο του για παραμονή στην Α’ τοπική. Βρίσκεται στην 13 θέση και μαζί με τη Σπερχογεία και τον Εθνικό Μελιγαλά είναι οι τρεις ομάδες που παραμένουν κάτω από τη ζώνη του υποβιβασμού.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς που είχε βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο, Μπασιλάρη.
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ: Πλιός, Δημητρίου (80’ Κ. Αγγελόπουλος), Χριστόπουλος, Αποστολίδης, Λένα, Σταματόπουλος (65’ Κούρτι), Λέρα (33’ Διονυσόπουλος), Δασκαλάκης (80’ Ε. Αγγελόπουλος), Θεοδοσόπουλος, Τσώνης, Γιαννόπουλος.
Α.Ο. ΔΙΑΒΟΛΙΤΣΙΟΥ: Ανδρουτσόπουλος (80’ Δελλής), Αναστασίου, Γκελγκέρια (75’ Μωραγιάννης), Καπόγλης, Ντελής, Μπαλόπουλος (62’ Πατσιώτης), Αθ. Σπυρόπουλος, Σαραντόπουλος, Κουντάνης, Νινιός, Γκότσης.