Τρίτη, 26 Μαρτίου 2024 16:49

ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 1-1: Ευχαριστημένοι και οι δύο

Γράφτηκε από τον
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ – ΠΑΣ ΡΑΧΗ 1-1: Ευχαριστημένοι και οι δύο

Μετά το... άσφαιρο 0-0 στον πρώτο γύρο, Θύελλα Χαρακοπιού και ΠΑΣ Ράχη έφεραν ακόμη μια ισοπαλία, την 8η συνολικά φέτος, αυτή τη φορά με 1-1 στο γήπεδο της Κορώνης.

Ένα αποτέλεσμα που βεβαίως δεν προβληματίζει ιδιαίτερα καμία από τις δύο ομάδες, στο δρόμο για την μαθηματική εξασφάλιση της παραμονής στην κατηγορία. Αμφότερες διατήρησαν την διαφορά ασφαλείας από την επικίνδυνη ζώνη και στις εναπομείναντες πέντε αγωνιστικές θα πρέπει να έρθουν τα... πάνω κάτω, ώστε να κινδυνέψουν. Με την συμπλήρωση του πρώτου τέταρτου του αγώνα οι φιλοξενούμενοι ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ. Ο Μπέγκα είδε την κίνηση του Πάνου στην πλάτη της άμυνας και με ωραία μπαλιά τον τροφοδότησε. Εκείνος με φοβερό δεξί βολέ από τα όρια της μεγάλης περιοχής έστειλε πρώτα την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και έπειτα στα δίχτυα του Μέτσο για το 0-1. Η απάντηση από πλευράς γηπεδούχων ήρθε στο 36'. Ο Δουρούμης ελίχθηκε όμορφα από δεξιά, την κατάλληλη στιγμή γύρισε παράλληλα την μπάλα, η οποία έφτασε στον Αντωνίου κι αυτός με συρτό σουτ έστειλε την μπάλα στην αριστερή γωνία του Οικονόμου για το 1-1 που έμελλε να είναι και το τελικό σκορ.
ΘΥΕΛΛΑ ΧΑΡΑΚΟΠΙΟΥ (Δημήτρης Αναστασόπουλος): Μέτσος, Μαρκάκης, Κωστέας, Πανταζόπουλος, Κουτσολίας, Δουρούμης, Μωράκης, Αντωνίου, Πανταζής, Βασιλογιαννακόπουλος, Ηλιόπουλος.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Οικονόμου, Κιόρι, Βράπι, Τριανταφυλλίδης, Σκιάς, Τζιόλας, Γιαννόπουλος, Μαστρόκαλος (76' Γεωργιόπουλος), Πάνου (76' Μαράι), Μπέγκα, Ζωγόπουλος.