Τρίτη, 11 Νοέμβριος 2014 19:31

Πάμισος και Τσικλητήρας μονομαχούν αύριο για μια θέση στους "4" του κυπέλλου Μεσσηνίας

Γράφτηκε από τον

Πάμισος ή Τσικλητήρας; Η απάντηση για το ποια ομάδα θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του κυπέλλου Μεσσηνίας θα δοθεί την Τετάρτη το απόγευμα. Οι δύο ομάδες αναμετρώνται  στις 2.30 το μεσημέρι στο Δημοτικό Στάδιο Μεσσήνης στον επαναληπτικό προημιτελικό.


Στο πρώτο παιχνίδι που είχε διεξαχθεί στις 14 Σεπτεμβρίου η ομάδα της Πύλου είχε νικήσει με 1-0 και θα προσπαθήσει να υπερασπιστεί αυτό το προβάδισμα. Σε περίπτωση νίκης του Παμίσου με το ίδιο σκορ, θα ακολουθήσει παράταση και αν χρειαστεί πέναλτι.
Διαιτητής θα είναι ο Δημήτρης Νίκας και βοηθοί οι Σταύρος Λάμιας και Στάθης Ζαρακοβίτης.
Να σημειωθεί ότι οι υπόλοιποι προημιτελικοί θα διεξαχθούν την Τετάρτη 26 Νοεμβρίου.
Συγκεκριμένα θα παίξουν ο Απόλλωνας Καλαμάτας με τον Ακρίτα Κορώνης, ο Ολυμπιακός με την Κυπαρισσία και το Διαβολίτσι με την Εράνη. Οπότε σήμερα θα μάθουμε μόνο την πρώτη ομάδα από τις τέσσερις που θα συνεχίσουν στο θεσμό.
Στο σημείο αυτό ας δούμε τα τελευταία νέα των ομάδων πριν από τη σέντρα.

ΠΑΜΙΣΟΣ
Με τη ψυχολογία στα ύψη θα αγωνιστεί ο Πάμισος στη ρεβάνς με τον Τσικλητήρα. Η ομάδα της Μεσσήνης προέρχεται από εννέα νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα και θέλει να συνεχίσει αυτό το εντυπωσιακό σερί.
Ο Σπύρος Τσίκινης τόνισε άλλωστε ότι η διάκριση στο κύπελλο είναι στους στόχους των "πρασίνων" που ποντάρουν και στη βοήθεια του κόσμου για να ανατρέψουν τα δεδομένα.
Το ευχάριστο είναι ότι δεν υπάρχουν απουσίες και οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν με ιδανική 11άδα. Ενδέχεται όμως να προφυλαχθούν ορισμένοι παίκτες, μιας και ακολουθεί το Σάββατο το ματς του πρωταθλήματος με το Ασπρόχωμα.
Οπως και να 'χει ο Πάμισος διαθέτει λύσεις στο ρόστερ και θα παραταχθεί με μοναδικό σκοπό τη νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση του κυπέλλου.


ΤΣΙΚΛΗΤΗΡΑΣ ΠΥΛΟΥ
Με σημαντικές απουσίες θα μεταβεί στη Μεσσήνη ο Τσικλητήρας για να αντιμετωπίσει τον Πάμισο. Ο Φώτης Διακουμής είδε την κόκκινη κάρτα στο προηγούμενο παιχνίδι με το Μεσσηνιακό και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, ενώ τιμωρημένος είναι και ο Δούνιας. Ακόμα οι Μπουντάς, Κουτίβας, Ωθ. Εμμανουήλ και Χίσα αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και θα φανεί αύριο ποιοι θα είναι σε θέση να αγωνιστούν. Και σαν μην έφθαναν όλα αυτά ο προπονητής Μιχάλης Ζάγκος έχει τιμωρηθεί με 4 αγωνιστικές και στον πάγκο θα καθίσει ο Τάσος Καραλής.
Στην Πύλο αναγνωρίζουν ότι ο Πάμισος είναι το φαβορί, παρά τη νίκη του Τσικλητήρα στην πρώτη αναμέτρηση, αλλά θα εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες υπάρχουν.
Η πρόκριση θα δώσει ψυχολογική ώθηση, μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα στο πρωτάθλημα, αλλά και αυτοπεποίθηση, μιας και ο Πάμισος μοιάζει ανίκητος στην Α' τοπική.