Κυριακή, 31 Μαρτίου 2024 22:48

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τέλος ο Τερζής, στον πάγκο ξανά ο Αναστόπουλος!

Γράφτηκε από τον
ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Τέλος ο Τερζής, στον πάγκο ξανά ο Αναστόπουλος!

Η ντροπιαστική ήττα με 5-0 από τα Χανιά έφερε νέα αλλαγή προπονητή στην Καλαμάτα!

Η ασπρόμαυρη ΠΑΕ ανακοίνωσε το βράδυ της Κυριακής πως ο Τόλης Τερζής αποτελεί παρελθόν (μετά από κάτι λιγότερο από δύο μήνες) και αντικαταστάτης του θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος και μάλιστα για ενάμιση χρόνο!
Η ανακοίνωση αναφέρει:
"Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή Αποστόλη Τερζή και το υπόλοιπο προπονητικό team. Τους ευχαριστούμε για την προσφορά στην ομάδα και τους ευχόμαστε καλή συνέχεια στην καριέρα τους.
Νέος προπονητής στην ομάδα μας για τον επόμενο 1,5 χρόνο αναλαμβάνει ο Νίκος Αναστόπουλος στον οποίο ευχόμαστε καλή επιτυχία στο έργο του. Οι συνεργάτες του θα ανακοινωθούν αύριο. Η πρώτη προπόνηση του Αναστόπουλου θα γίνει αύριο το απόγευμα στις 5 στο προπονητικό κέντρο στα Παλιάμπελα".

Αυτή θα είναι η τρίτη φορά που αναλαμβάνει την Καλαμάτα ο 66χρονος προπονητής που θα κάνει αύριο Δευτέρα την πρώτη του προπόνηση και το ντεμπούτο του θα γίνει στο ματς της Τετάρτης με την Ηλιούπολη στο Στάδιο.
Ο Αναστόπουλος θα είναι ο τέταρτος (!!!) προπονητής της "Μαύρης Θύελλας" τη φετινή σεζόν, μετά τους Περικλή Αμανατίδη, Μάκη Χάβο και Τόλη Τερζή!
Συνολικά η Καλαμάτα έχει αλλάξει εννέα προπονητές τον τελευταίο ενάμιση χρόνο και αυτό εξηγεί την αδυναμία της να κάνει πρωταθλητισμό και να κατακτήσει τον τίτλο που είναι ο μοναδικός στόχος, όπως λέει σε κάθε ευκαιρία η διοίκηση, τα τρία τελευταία χρόνια.