Κυριακή, 07 Απριλίου 2024 09:23

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να δείξει αντίδραση με Ιωνικό

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Να δείξει αντίδραση με Ιωνικό

Πρώτη έξοδος για την Καλαμάτα στα πλέι οφ ανόδου της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” θα αντιμετωπίσει στη Νεάπολη σήμερα Κυριακή στις 4 μ.μ. τον Ιωνικό (ζωντανά από το Action 24), στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής.

H μεσσηνιακή ομάδα καλείται να μαζέψει τα… κομμάτια της, ύστερα από το εφιαλτικό ξεκίνημα, με τις δύο διαδοχικές ήττες στο Στάδιο από Χανιά και Ηλιούπολη. Το… εκκωφαντικό 0-5 από τους Κρητικούς έφερε μάλιστα και την απόλυση του Τόλη Τερζή και για τρίτη φορά στη μεσσηνιακή πρωτεύουσα το Νίκο Αναστόπουλο. Ο έμπειρος τεχνικός παρακολούθησε όμως από την εξέδρα το ματς με την Ηλιούπολη λόγω τιμωρίας από την προηγούμενη θητεία του και στον πάγκο κάθισε ο Αντώνης Μαυρέας. Ετσι το ντεμπούτο του Αναστόπουλου θα γίνει σήμερα.
Η “Μαύρη Θύελλα” θέλει να δείξει αντίδραση, κόντρα σε έναν φορμαρισμένο αντίπαλο, μιας και ο Ιωνικός φιλοδώρησε στην πρεμιέρα με πέντε γκολ τα Χανιά και υποχρέωσε τη 2η αγωνιστική σε ισοπαλία την Καλλιθέα.
Την τρίτη αγωνιστική είχε ρεπό και θα παρουσιαστεί ξεκούραστος στο σημερινό παιχνίδι και με στόχο τη νίκη, που θα αυξήσει τις ελπίδες για τον τίτλο, ύστερα από τη μεσοβδόμαδη ήττα της Καλλιθέας.
Η τελευταία έχει μάλιστα ρεπό αυτή την αγωνιστική και τα Χανιά με θετικό αποτέλεσμα στην Ηλιούπολη, θα βρεθούν μόνα στην πρώτη θέση. Για την Καλαμάτα οι ελπίδες για τον τίτλο είναι μόνο μαθηματικές, ύστερα από τις δύο ήττες, αλλά και την εικόνα που παρουσιάζει. Σε δύο παιχνίδια στο Στάδιο έμεινε άσφαιρη και βρίσκεται πλέον στην 5η θέση και στο -10 από την κορυφή, με ένα ματς λιγότερο. Η αποστολή της Καλαμάτας για τον σημεριννό αγώνα αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές:
Κόβαλ, Γιαννίκογλου, Κωνσταντινόπουλος, Μοζέρ, Κωστούλας, Βαλεριάνος, Στρούγγης, Καρασαλίδης, Αρίμπας, Κατάλντι, Άλβες, Γρίβας, Τάτος, Λόπεθ, Κάνιας, Κάτσε, Κωτσόπουλος, Πασάς, Ακόστα και Κοζορώνης. 

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στα πλέι οφ ανόδου

Κυριακή
Ιωνικός – Καλαμάτα, 4 μ.μ.

Δευτέρα
Ηλιούπολη -Χανιά, 4 μ.μ.
Ρεπό: Καλλιθέα

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Χανιά 28
-. Καλλιθέα 28
3. Ιωνικός 22
4. Ηλιούπολη 21
5. Καλαμάτα 18
* To ρεπό τους έχουν κάνει Καλαμάτα, Ηλιούπολη και Ιωνικός

Το πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής στα πλέι άουτ

Κυριακή

Γιούχτας - Ολυμπιακός Β΄, 4 μ.μ.

Δευτέρα
Αιγάλεω – Διαγόρας, 4 μ.μ.
Παναχαϊκή - Παναθηναϊκός Β', 4 μ.μ.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Αιγάλεω 19
2. Διαγόρας 18
3. Ολυμπιακός Β΄ 15
4. Παναθηναϊκός Β΄ 14
-. Γιούχτας 14
6. Παναχαϊκή 12
* Εναν αγώνα λιγότερο έχουν Αιγάλεω, Διαγόρας, Ολυμπιακός Β' και Παναθηναϊκός Β'.