Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 13:12

ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΕΡΑΝΗ 3-0: Λογική ήττα από την διεκδικήτρια του τίτλου (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΕΡΑΝΗ 3-0: Λογική ήττα από την διεκδικήτρια του τίτλου (βίντεο)

Την ήττα με σκορ 3-0 γνώρισε χθες στην Κόρινθο από την ομώνυμη ομάδα η Εράνη για την 30η αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ' εθνικής.

Μια… λογική ήττα για την φιλιατρινή ομάδα από την Κόρινθο που διεκδικεί το πρωτάθλημα και βρίσκεται στο -1 από τον πρωτοπόρο Παναργειακό τέσσερις αγωνιστικές πριν την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Ισθμού ήταν πολύ δυνατή στις στατικές φάσεις και με αυτό τον τρόπο πέτυχε τα δύο πρώτα τέρματα της. Στο 25’ μετά από εκτέλεση φάουλ ο Καλούσης με καρφωτή κεφαλιά έγραψε το 1-0, που ήταν σκορ ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος και συγκεκριμένα στο 52’ μετά από νέα εκτέλεση φάουλ ο Ροχάνο πήδηξε πιο ψηλά από όλους στο πρώτο δοκάρι και με κεφαλιά έκανε το 2-0.
Επτά λεπτά αργότερα μετά από εξαιρετική αντεπίθεση ύστερα από εκτέλεση κόρνερ της Εράνης, τελικός αποδέκτης για τους γηπεδούχους ήταν ο Ροχάνο που με πλασέ έγραψε το 3-0.

Χαμένο πέναλτι με Φάκκη στο 68'

Η ομάδα του Θοδωρή Γιακαλή πάντως δεν παράτησε ο ματς, αλλά πίεσε για να μειώσει το σκορ και στο 68’ κέρδισε πέναλτι, όμως ο Φάκκης δεν κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακα από τα 11 βήματα, με το 3-0 να μένει μέχρι το φινάλε.

Στην επόμενη αγωνιστική η Εράνη, που έχει αποχαιρετήσει εδώ και μερικές εβδομάδες την κατηγορία, έχει νέο εκτός έδρας ματς με τη Μύκονο.
ΕΡΑΝΗ: Σαββίδης, Μπινιώρης, Τσερπές, Mπρόζκο, Μπουρδέκας (60’ Καπλάνης), Κουτσιανούλης (60’ Σινάνι), Φάκκης (81’ Σταθόπουλος), Κωνσταντόπουλος, Γκεβόρι, Πουλιάνος, Καραμπέτσος (72’ Λακριντής).