Δευτέρα, 08 Απριλίου 2024 19:06

ΜΕΘΩΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Γράφτηκε από τον
ΜΕΘΩΝΗ – ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ 2-2: Μοιράστηκαν τους βαθμούς

Δύο γκολ και από ένα βαθμό μοιράστηκαν χθες στο γήπεδο της Μεθώνης η τοπική ομάδα και ο Ακρίτας Κορώνης που αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 2-2.

Οι δύο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη για τους δικούς τους λόγους, όμως πέρα από δύο γκολ δεν μπόρεσαν να αξιοποιήσουν κάποια άλλη ευκαιρία ώστε να φτάσουν στην κατάκτηση των τριών πόντων. Οι γηπεδούχοι πήραν προβάδισμα στο α’ ημίχρονο όπου σε διάστημα 6 λεπτών κατάφεραν να σκοράρουν δύο φορές. Η ομάδα της Κορώνης κατάφερε να ισοφαρίσει μέσα σε τρία λεπτά και να φύγει από τη Μεθώνη με τον βαθμό της ισοπαλίας. Ο έμπειρος Βασίλης Μπεγέτης άνοιξε το σκορ με σουτ στο 15’ και στο 21’ ο Σπαντιδέας με τον ίδιο τρόπο πέτυχε το 2-0. Ο Δημήτρης Παπαθεοδώρου με ισάριθμα σουτ στο 72’ και στο 75’ διαμόρφωσε το τελικό 2-2.
Τον αγώνα διαιτήτευσε ο Καυκάς με βοηθούς διαιτητές τους Καραμπέτσο, Μπασιλάρη.
ΜΕΘΩΝΗ: Οικονομόπουλος, Παρασκευόπουλος, Μπίζος, Τσιμικλής, Δήμος, Τσάνε, Σπαντιδέας, Μάραντος, Μεμά (85’ Παυλόγιαννης), Ζόμπολος, Μπεγέτης.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Παναγιωτόπουλος, Καλογερόπουλος (70’ Ε. Κυριόπουλος), Κουτσουμπός, Φέστας, Πεΐδης, Τσάνι, Ψυχογιάννης (57’ Σταμάτης), Μουτζούρης, Παπαθεοδώρου, Ρουμελιώτης.

Φωτό: Χρυσοβαλάντη Λευτάκη