Πέμπτη, 13 Νοέμβριος 2014 19:08

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Παρελθόν ο Γιάννης Μπιτσικώκος

Γράφτηκε από τον

Πολύ καλά στοιχεία έδειξε ο Τέλλος Αγρας στο φιλικό με την Καλαμάτα που έγινε την Τετάρτη το απόγευμα στη μνήμη του μικρού Βασίλη Καυκή. Οι "ερυθρόλευκοι" κοίταξαν στα μάτια μια ομάδα μεγαλύτερης κατηγορίας και κέρδισαν δίχως αμφιβολία τις εντυπώσεις.

Εδειξαν δηλαδή οι ποδοσφαιριστές πως έχουν το ταλέντο να οδηγήσουν τον Αγρα σε μια καλή πορεία φέτος στην Α' τοπική και το ζητούμενο είναι να το δείξουν αυτό και στο πρωτάθλημα…
Αρχής γενομένης από το εκτός έδρας ματς της Κυριακής με την Ανδρούσα, όπου στόχος των "ερυθρολεύκων" είναι να πάρουν το διπλό ώστε να συνεχίσουν τη βαθμολογική τους αναρρίχηση.
Ο προπονητής Αντώνης Μαυρέας διαπιστώνει πως μέρα με την μέρα η ομάδα του γίνεται καλύτερη, όμως δεν σταματά να ζητά πολλή δουλειά από τους παίκτες του στις προπονήσεις.
Εν τω μεταξύ παρελθόν από τον Τέλλο Αγρα αποτελεί εδώ και λίγες ημέρες ο Γιάννης Μπιτσικώκος. Ο 25χρονος μεσοαμυντικός υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα και η διοίκηση αποφάσισε να διακόψει τη συνεργασία μαζί του.
Ο Μπιτσικώκος ήταν από τις τελευταίες μεταγραφές του Αγρα και πρόλαβε να αγωνιστεί σε επτά παιχνίδια.
Παράλληλα δεν συμμετέχει εδώ και λίγες εβδομάδες στις υποχρεώσεις της ομάδας ο Χρυσόστομος Δημητρόπουλος και άρα δεν υπολογίζεται προς το παρόν από την τεχνική ηγεσία.
Στα αγωνιστικά η τελευταία προπόνηση των "ερυθρολεύκων" θα γίνει Σάββατο πρωί, πριν το κυριακάτικο ματς στην Ανδρούσα.
Οι Παϊκόπουλος, Μπερερής και Ανδρέου αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών και η συμμετοχή τους θα κριθεί την τελευταία στιγμή.