Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 10:06

SUPER LEAGUE 2 Κ19: Ηττα της Καλαμάτας από τον Τηλυκράτη

Γράφτηκε από τον
SUPER LEAGUE 2 Κ19: Ηττα της Καλαμάτας από τον Τηλυκράτη

Εντός έδρας ήττα για την Κ19 της Καλαμάτα, η οποία έχασε 2-1 με ανατροπή στο σκορ, από την αντίστοιχη ομάδα του Τηλυκράτη την Κυριακή το απόγευμα στο Αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ, στον Κορδία.

Οι γηπεδούχοι που είχαν καλή παρουσία στο πρώτο μέρος κατάφεραν να προηγηθούν στο 40’, αλλά δεν είχαν ανάλογη συνέχεια. Σε αυτό έπαιξαν ρόλο και οι αποχωρήσεις του Φράγκου και του Τζαναδάμη λόγω τραυματισμών. Ο Φράγκος στη φάση του γκολ και έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ ο Τζαναδάμης δεν μπόρεσε να ξεπεράσει ένα πρόβλημα που του παρουσιάστηκε στο πρώτο μέρος και αντικαταστάθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του β’ ημιχρόνου.

Οι φιλοξενούμενοι από το ξεκίνημα του β’ μέρους έβγαλαν αντίδραση και επιδίωξαν να ανατρέψουν το 1-0 και από εκεί και μετά να διεκδικήσουν τη νίκη κάτι που κατάφεραν. Οι νεαροί παίκτες της Καλαμάτας, μετά το 1-2, ανέβασαν την απόδοση τους και αγωνίστηκαν μέχρι το τελικό σφύριγμα για την ισοφάριση, όμως δεν μπόρεσαν να φτάσουν με αξιώσεις στην αντίπαλη περιοχή για να απειλήσουν.
Στο 40’ ο Φράγκος μπήκε στην αντίπαλη περιοχή και υπό πίεση αμυντικού έκανε το συρτό διαγώνιο σουτ για να αποκρούσει αρχικά ο Παπανικολόπουλος, αλλά ο Αρλιντ Χότζα που ήταν κοντά με πλασέ σε κενή εστία έκανε το 1-0. Στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Ευθυμίου έχασε μεγάλη ευκαιρία για να ισοφαρίσει όταν μπήκε στην περιοχή από πλάγια θέση και αντί για σέντρα έκανε το διαγώνιο σουτ θέλοντας να αιφνιδιάσει τον Κουρετζή, ο οποίος έκλεισε τη γωνία του και απέκρουσε σωτήρια. Στο 60’ από σέντρα του Κοντογιάννη ο Θεοχάρης με κοντινό σουτ ισοφάρισε σε 1-1. Στο 75’ μετά από ωραίο συνδυασμό ο Σούλα με ψηλοκρεμαστή μπροστινή πάσα τροφοδότησε τον Ευθυμίου και αυτός με τον ίδιο σχεδόν τρόπο πρόλαβε την έξοδο του Κουρετζή και έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του πετυχαίνοντας το 1-2.
Ευκαιρίες για γκολ είχαν οι Δημητρίου (2’ μακρινό σουτ, 22’ φάουλ), Φράγκος (17’ σουτ), Παναγιώτου (88’ σουτ) και Ντάβος (89’ σουτ).
Με λάθη η διαιτησία του Δ. Βαρτσάκη και των βοηθών του, του Π. Σόβολου και της Αγγ. Μάρκου από την ΕΠΣ Λακωνίας. Την κίτρινη κάρτα αντίκρισαν οι Αγκαλίου (18’ επικίνδυνο μαρκάρισμα), Θεοχάρης (68’ μαρκάρισμα) και Αρσεν Χότζα (94’ μαρκάρισμα).

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Κουρετζής, Σπ. Βαρελάς, Δουφεξής, Ντόντα, Γιακουμής, Τζαναδάμης (52’ λ.τρ. Καρνάκης), Δημητρίου (78’ Π. Κουτσοπέτρος), Καστόρας (93’ λ.τρ. Αρσεν Χότζα), Φράγκος (46’ λ.τρ. Λυμπερόπουλος), Αρλιντ Χότζα, Ντάβος.
ΤΗΛΥΚΡΑΤΗΣ ΛΕΥΚΑΔΑΣ: Παπανικολόπουλος, Ευθυμίου, Σουλιώτης, Βεργίνης, Μήτσουρας, Σούλα, Κουντούρης (78’ Κολιοπήλιος), Κοντογιώργης, Θοεοχάρης, Αγκαλίου, Κοντογιάννης (85’ Παναγιώτου).
Στο άλλο ματς του ομίλου που έγινε χθες η Ηλιόπουλη κέρδισε εκτός έδρας το Διαγόρα με 3-1, ενώ το ρεπό της έκανε η πρωτοπόρος Παναχαϊκή.
Αναλυτικά η βαθμολογία μετά τη διεξαγωγή της 8ης αγωνιστικής, έχει ως εξής

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 8 αγώνες)
1. Παναχαϊκή 21-1 15
2. Ηλιούπολη 10-11 11
3. Διαγόρας 5-4 5
4. Τηλυκράτης 4-13 5
5. Καλαμάτα 3-14 3
* Εχουν κάνει το ρεπό τους Τηλυκράτης, Διαγόρας, Παναχαϊκή.
* Εκκρεμούν οι αγώνες Παναχαϊκή – Διαγόρας (5η αγ.), Καλαμάτα – Διαγόρας (6η αγ.)

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
(Κυριακή 14 Απριλίου)
Τηλυκράτης – Διαγόρας
Παναχαϊκή – Καλαμάτα
Ρεπό: Ηλιούπολη