Τετάρτη, 10 Απριλίου 2024 11:12

“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ασφαιρη στα πλέι οφ ανόδου!

Γράφτηκε από τον
“ΜΑΥΡΗ ΘΥΕΛΛΑ”: Ασφαιρη στα πλέι οφ ανόδου!

Χωρίς νίκη, αλλά και γκολ είναι η Καλαμάτα στα πλέι οφ ανόδου της Super League 2.

Η “Μαύρη Θύελλα” μετρά δύο εντός έδρας ήττες από Χανιά, Ηλιούπολη και μια ισοπαλία με τον Ιωνικό στη Νεάπολη.
Κόντρα στον Ιωνικό κράτησε πάντως το μηδέν και πήρε τον πρώτο βαθμό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όπου συνεχίζει με το Νίκο Αναστόπουλο.
Ο έμπειρος τεχνικός επέστρεψε για την τρίτη θητεία του στη “Μαύρη Θύελλα” αντικαθιστώντας τον Τόλη Τερζή, που απολύθηκε μετά το διασυρμό με 5-0 από τα Χανιά. Πριν από αυτόν είχαν κοουτσάρει την Καλαμάτα ο Περικλής Αμανατίδης και ο Μάκης Χάβος. Τέσσερις προπονητές δηλαδή σε μια σεζόν και εννέα τον τελευταίο 1,5 χρόνο, με το στοίχημα της ανόδου να χάνεται και φέτος.
Η “Μαύρη Θύελλα” με 19 βαθμούς βρίσκεται στην τελευταία θέση και οι ελπίδες για την πρωτιά στα πλέι οφ, είναι μόνο μαθηματικές, καθώς απέχει 8 βαθμούς από Καλλιθέα και Χανιά, που ισοβαθμούν στην κορυφή, 4 από τον τρίτο Ιωνικό και 5 από την τρίτη Ηλιούπολη. Ο πρώτος γύρος ολοκληρώνεται την Κυριακή, με την Καλαμάτα να υποδέχεται την Καλλιθέα και τον Ιωνικό την Ηλιούπολη, ενώ ρεπό έχουν τα Χανιά.
Η μεσσηνιακή ομάδα θέλει να σκοράρει μετά από 270 λεπτά και να κάνει “σεφτέ” στις επιτυχίες. Με την Καλλιθέα είχε αναμετρηθεί και στο φινάλε της κανονικής σεζόν, παίρνοντας τη νίκη στο Στάδιο με σκορ 1-0. Στα αξιοσημείωτα ότι η Καλαμάτα έχει σκοράρει πάνω από μία φορά το 2024 μόνο με τον Τηλυκράτη (0-2), ενώ στο β’ γύρο σημείωσε μόλις οχτώ γκολ σε 11 αναμετρήσεις. Το επιθετικό πρόβλημα συνεχίζεται και στα πλέι οφ, όπου για πρώτη φορά στη σεζόν γνώρισε δύο σερί ήττες, που την έθεσαν εκτός διεκδίκησης τίτλου.

Ζωντανά από το Action 24 το ματς με Καλλιθέα

Την Κυριακή θα διεξαχθούν και οι δύο αναμετρήσεις για τα πλέι οφ του β’ ομίλου της Super League 2, ενώ οι αγώνες των πλέι άουτ, ορίστηκαν για τη Δευτέρα. Το ματς της Καλαμάτας με την Καλλιθέα στο Δημοτικό Στάδιο (4 μ.μ.) θα μεταδοθεί ζωντανά από το Action 24, όπως είχε συμβεί και με τον αγώνα με τα Χανιά, αλλά και με τον Ιωνικό την περασμένη Κυριακή. Αναλυτικά το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Πλέι οφ

Κυριακή, 4 μ.μ.

Καλαμάτα – Καλλιθέα (Action 24)
Ιωνικός – Ηλιούπολη (sl2.muvi.com)
Ρεπό: Χανιά

Πλέι άουτ

Δευτέρα, 4 μ.μ.

Ολυμπιακός Β’ – Παναθηναϊκός Β’ (Action 24)
Διαγόρας – Γιούχτας (sl2.muvi.com)
Παναχαϊκή – Αιγάλεω (sl2.muvi.com).