Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024 19:33

ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Με δύο γκολ του Ρουμελιώτη

Γράφτηκε από τον
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ – ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-1: Με δύο γκολ του Ρουμελιώτη

Με δύο γκολ του Παναγιώτη Ρουμελιώτη η Κορώνη νίκησε χθες στο γήπεδο της τον Τέλλο Αγρα με 2-1 και παρέμεινε στην 6η θέση της βαθμολογίας, μια αγωνιστική πριν το φινάλε του πρωταθλήματος.

Από την άλλη η ομάδα των Γαργαλιάνων παρά την ήττα της εξασφάλισε και μαθηματικά την παραμονή της στην κατηγορία, μετά την ήττα του Ολυμπιακού Ανάληψης από τον Μιλτιάδη.
Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 18’ με κεφαλιά του Ρουμελιώτη ύστερα από εκτέλεση κόρνερ (1-0).
Η ομάδα του Δημήτρη Λίτσα που πραγματοποίησε καλή εμφάνιση έχασε μεγάλες ευκαιρίες στη συνέχεια με τους Διονυσόπουλο, Σερέτη και Βελλησάρη.
Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρος και συγκεκριμένα στο 47’ η ομάδα του Τάκη Δρούγα έκανε δύο τα τέρματα της με πλασέ του Ρουμελιώτη.

Χαμένο πέναλτι και ακυρωθέν γκολ ο Αγρας 

Στο 52’ οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν πέναλτι όταν σε σέντρα του Αναστασόπουλου η μπάλα χτύπησε στο χέρι του Φέστα. Ομως ο Βαρβεράκης απέκρουσε την εκτέλεση του Διονυσόπουλου και κράτησε το 2-0.
Ο Αγρας όμως κατάφερε στο 58’ να μειώσει σε 2-1 με σουτ του Λάγιο μετά από ασίστ του Χρονόπουλου.
Στο 65’ ο Αναστασόπουλος σε φάση διαρκείας σούταρε από κοντά ψηλά άουτ.
Στο 78’ οι “ερυθρόλευκοι” βρήκαν και δεύτερο γκολ, το οποίο όμως ακυρώθηκε ως οφσάιντ… Μετά από εκτέλεση φάουλ ο Σεφεράσι πήρε την κεφαλιά και από κοντά ο Ανδρώνης έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, αλλά ο βοηθός υπέδειξε σε θέση οφσάιντ τον Βελλησάρη, προκαλώντας τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Τέλλου Αγρα.
Το ματς σφύριξε ο Αποστολόπουλος, με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γ. Μιχαλόπουλο.
ΑΚΡΙΤΑΣ ΚΟΡΩΝΗΣ: Βαρβεράκης, Φέστας, Κουτσουμπός, Σαρέλας,
Παναγιωτόπουλος (50’ Τσελάι), Τσάνι, Κυριόπουλος (65’ Πεϊδης), Σταμάτης (60’ Ψυχογιάννης), Ρουμελιώτης (85’ Λαμπρόπουλος), Παπαθεοδώρου, Μουτζούρης (85’ Σαρδέλης).
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξανδρόπουλος, Κανελλόπουλος, Νικολόπουλος (65’ Ανδρώνης), Σεφεράσι, Βελλησάρης (81’ Βάγγαλης), Αναστασόπουλος, Λάγιος (86’ Δεσποτόπουλος), Χρονόπουλος, Γεωργιόπουλος, Διονυσόπουλος (65’ Σούλα), Σερέτης.