Δευτέρα, 22 Απριλίου 2024 17:04

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ - ΠΑΣ ΡΑΧΗ 1-4: Και του χρόνου στην Α' τοπική

Γράφτηκε από τον

Την παραμονή του στην Α' τοπική πανηγυρίζει ο ΠΑΣ Ράχη!

Πραγματοποιώντας εξαιρετικό πέρασμα από τους Γαργαλιάνους, oι “κανονιέρηδες” επιβλήθηκαν 4-1 του Τέλλου Άγρα και έτσι η νέα σεζόν θα τους βρει ξανά στο υψηλότερο επίπεδο του μεσσηνιακού ποδοσφαίρου.
Η ομάδα των Γαργαλιάνων ήταν απαλλαγμένη από το βαθμολογικό άγχος, μιας και είχε εξασφαλίσει από την προηγούμενη εβδομάδα την παραμονή της. Έτσι, ο Δημήτρης Λίτσας είχε την ευκαιρία να δώσει χρόνο συμμετοχής σε αρκετούς νεαρούς ελπιδοφόρους ποδοσφαιριστές, όπως οι 15χρονοι Τάσος Δεσποτόπουλος και Πέτρο Τίκεμ, ενώ το... βάπτισμα του πυρός πήρε ο 14χρονος τερματοφύλακας, Ηλίας Σταμάτης, ο οποίος στο 75' πήρε θέση κάτω από το δοκάρια αντικαθιστώντας τον πολύπειρο Παναγιώτη Αλεξανδρόπουλο.
Οι φιλοξενούμενοι που έπαιζαν με την... θηλιά στον λαιμό, θέλοντας μόνο νίκη για να αισθάνονται πιο ασφαλείς, μπήκαν δυνατά στο ματς και απείλησαν μόλις στο 5ο λεπτό. Ο Μπέγκα σέντραρε από τα αριστερά και ο Μπαλιγκό - Βρυώνης με προβολή έστειλε την μπάλα πάνω στον Αλεξανδρόπουλο που έδιωξε ενστικτωδώς. Οι φιλοξενούμενοι αφού προειδοποίησαν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 17', με τον Μπέγκα να σκοράρει ένα φανταστικό σε εκτέλεση και έμπνευση τέρμα! Ο 22χρονος αρχηγός της ομάδας της Ράχης είδε εκτός θέσης τον Αλεξανδρόπουλο και με ένα ασύλληπτο σουτ λίγα μέτρα κάτω από τον χώρο της μεσαίας γραμμής, έστειλε την μπάλα να “γλείψει” το οριζόντιο δοκάρι προτού εκείνη καταλήξει στο βάθος της εστίας (0-1).
Ο ΠΑΣ έφτασε σε ένα δεύτερο τέρμα από στατική φάση στο 25'. Ο Μαράι εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά και ο Τζιόλας στην καρδιά της άμυνας του Άγρα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα (0-2). Στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ οι Γαργαλιανιώτες κέρδισαν κόρνερ, από το οποίο προήλθε η μείωσε του σκορ. Ο Σούλα εκτέλεσε πλασαριστά για τον Σερέτη που με περίτεχνο τακουνάκι του επέστρεψε την μπάλα, εκείνος έβγαλε γλυκιά σέντρα για τον Νικολόπουλο, ο οποίος με όμορφη κεφαλιά έστειλε την μπάλα στην δεξιά γωνία του ανήμπορου να αντιδράσει Οικονόμου. (1-2).
Στο 58' ο Πάνου έκλεψε την μπάλα έξω από την περιοχή, απέφυγε τον προσωπικό του αντίπαλο, βρέθηκε απέναντι στον Αλεξανδρόπουλο και πλάσαρε ιδανικά με το εξωτερικό κάνοντας το 1-3. Στο 74' ο Μπαλιγκό - Βρυώνης επιχείρησε το διαγώνιο σουτ μέσα από την περιοχή, o 14χρονος Σταμάτης έπεσε καλά, βρήκε την μπάλα, αλλά δεν μπόρεσε να την συγκρατήσει και ο Μαστρόκαλος που ακολούθησε την φάση είχε εύκολο έργο για το 1-4, σκορ με το οποίο γράφτηκε ο... επίλογος. Με τη νίκη αυτή ο ΠΑΣ Ράχη έπιασε τον Άγρα στους 23 βαθμούς και κατέλαβε την 11η θέση αφού υπερτερεί στην μεταξύ τους ισοβαθμία, ενώ από την άλλη η ομάδα των Γαργαλιάνων τερμάτισε 12η.
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ (Δημήτρης Λίτσας): Αλεξανδρόπουλος (75' Σταμάτης), Τικέμ, Νικολόπουλος, Σεφεράσι, Κανελλόπουλος, Διονυσόπουλος, Λάγιος (46' Βενετσανάκος), Σερέτης (82' Σαρρής), Σούλα (55' Φουντεάνου), Δεσποτόπουλος (46' Κυριαζόπουλος), Βάγγαλης.
ΠΑΣ ΡΑΧΗ (Δημήτρης Παυλόπουλος): Οικονόμου, Τόμασσεκ, Βράπι, Κιόρρι, Γιαννόπουλος (68' Μαστρόκαλος), Τζιόλας, Πάνου, Μαράι (75' Κοζομπόλης), Μπαλιγκό - Βρυώνης (75' Τσίμπουρης), Μπέγκα, Ζωγόπουλος.