Κυριακή, 28 Απριλίου 2024 10:04

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ’ ΕΘΝΙΚΗ: Πρεμιέρα στο Γύθειο για Μιλτιάδη

Γράφτηκε από τον

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου στη Γ’ εθνική ρίχνεται ο Μιλτιάδης.

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας θα αντιμετωπίσει σήμερα Κυριακή στις 5 μ.μ. τον Πανγγυθεατικό, που κατέκτησε αήττητος τον τίτλο στη Λακωνία! Η μεσσηνιακή αποστολή αναχώρησε χθες για το Γύθειο, όπου και διανυκτέρευσε εν όψει της σημερινής πρεμιέρας. Στο πλευρό του Μιλτιάδη θα βρίσκονται και πολλοί φίλοι του, που θα μεταβούν τόσο με πούλμαν, όσο και με ΙΧ, περιμένοντας νικηφόρο ξεκίνημα σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα.
Ο Μιλτιάδης είναι έτοιμος για τους αγώνες που θα κρίνουν τους κόπους μιας χρονιάς και υπάρχει αισιοδοξία ότι θα πάρει ένα από τα τρία εισιτήρια για τις εθνικές κατηγορίες. Στον 5ο όμιλο των μπαράζ ανόδου, βρίσκονται ακόμα η Θύελλα Αμπελοκήπων, ο Ατρόμητος Πατρών, ο Παναρκαδικός, ο Παλληξουριακός και ο Ξενοφών Κρεστένων.
Την πρώτη αγωνιστική ο Παναρκαδικός θα αναμετρηθεί στην Τρίπολη με τον Παλληξουριακό, η Θύελλα Αμπελοκήπων στη Ζάκυνθο με τον Ατρόμητο Πατρών και ο Πανγυθεατικός στην έδρα του με τον Μιλτιάδη, ενώ ρεπό έχει ο Ξενοφών Κρεστένων που κατέκτησε τον τίτλο στην Ηλεία. Τα ματς σε Αρκαδία και Ζάκυνθο θα ξεκινήσουν νωρίτερα για συγκοινωνιακούς λόγους. Να σημειωθεί ότι η δεύτερη αγωνιστική θα γίνει τη Μ. Τετάρτη, με τον Μιλτιάδη να έχει ρεπό. Το ματς στο Γύθειο θα διαιτητεύσει ο Τριανταφύλλου από την Αργολίδα, με βοηθούς τον Μακρή από τον ίδιο σύνδεσμο και τον Θεοδωρόπουλο από την Κόρινθο.
Συνοπτικά το πρόγραμμα της πρεμιέρας στον 5ο όμιλο έχει ως εξής:

Κυριακή
Παναρκαδικός – Παλληξουριακός, 2.30 μ.μ.
Θύελλα Αμπελοκήπων – Ατρόμητος Πατρών, 3.30 μ.μ.
Πανγυθεατικός – Μιλτιάδης, 5 μ.μ.
Ρεπό: Ξενοφών Κρεστένων