Κυριακή, 12 Μαϊος 2024 10:10

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Για την πρώτη νίκη ο Μιλτιάδης με Ατρόμητο Πατρών

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Για την πρώτη νίκη ο Μιλτιάδης με Ατρόμητο Πατρών

Το πρώτο εντός έδρας ματς στα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική θα δώσει σήμερα Κυριακή ο Μιλτιάδης.

Ο πρωταθλητής Μεσσηνίας θα υποδεχτεί στις 5 το απόγευμα στο γήπεδο των Γαργαλιάνων τον Ατρόμητο Πατρών που κατέκτησε τον τίτλο στην Αχαΐα, αλλά δεν έχει ακόμα βαθμό σε αυτό το μίνι πρωτάθλημα, όπως επίσης και ο Μιλτιάδης.
Η διαφορά βέβαια είναι ότι η μεσσηνιακή ομάδα έχει δώσει μόνο ένα παιχνίδι, αυτό στην πρεμιέρα με τον Πανγυθεατικό, καθώς την δεύτερη αγωνιστική είχε ρεπό.
Η ήττα με 4-0 στο Γύθειο είχε μάλιστα ως συνέπεια, να λυθεί η συνεργασία με τον Γιώργο Καλόμαλο και να ξεκινήσει αυτή με τον Ηλία Φωτόπουλο, ο οποίος θα κάνει ντεμπούτο στον πάγκο, στο σημερινό ματς και θέλει να το συνδυάσει με νίκη. Μια νίκη που είναι απαραίτητη τόσο για βαθμολογικούς, όσο και για ψυχολογικούς λόγους.
Ο Μιλτιάδης με νίκη θα αφήσει πίσω του τον Ατρόμητο Πατρών και τον Παλληξουριακό, που έχει ρεπό στην 3η αγωνιστική, ενώ θα φθάσει ή θα πλησιάσει και κάποιες από τις ομάδες που βρίσκονται πιο ψηλά, με δεδομένο ότι παίζουν μεταξύ τους. Συγκεκριμένα, ο Παναρκαδικός περιμένει στην Τρίπολη τη Θύελλα Αμπελοκήπων και ο Ξενοφών στα Κρέστενα τον Πανγυθεατικό.
Παναρκαδικός και Πανγυθεατικός βρίσκονται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας του 5ου ομίλου με 4 βαθμούς και ακολουθούν με 3 οι πρωταθλητές Ηλείας και Ζακύνθου. Ο Παλληξουριακός είναι στην 5η θέση με 2 βαθμούς, ενώ χωρίς βαθμό είναι ο Ατρόμητος Πατρών και ο Μιλτιάδης.
Το ματς στους Γαργαλιάνους θα διαιτητεύσει ο Χρόνης, με βοηθούς τους Μαυρομάτη και Καραγιάννη, όλοι από τη Δυτική Αττική.

Το πρόγραμμα της 3ης αγωνιστικής

Κυριακή

Παναρκαδικός – Θύελλα Αμπελοκήπων, 3.45 μ.μ.
Ξενοφών Κρεστένων – Πανγυθεατικός, 5 μ.μ.
Μιλτιάδης – Ατρόμητος Πατρών, 5 μ.μ.
Ρεπό: Παλληξουριακός

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 2 αγώνες)
1. Πανγυθεατικός 4-0 4
-. Παναρκαδικός 3-2 4
3. Ξενοφών Κρεστένων 2-1 3
. Θύελλα Αμπελοκήπων 3-2 3
5. Παλληξουριακός 1-1 2
6. Ατρόμητος Πατρών 1-4 0
-. Μιλτιάδης 0-4 0
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Ξενοφών Κρεστένων και Μιλτιάδης.