Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 11:16

ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Δύσκολη αποστολή του Μιλτιάδη στην Τρίπολη με Παναρκαδικό

Γράφτηκε από τον
ΜΠΑΡΑΖ ΑΝΟΔΟΥ ΣΤΗ Γ' ΕΘΝΙΚΗ: Δύσκολη αποστολή του Μιλτιάδη στην Τρίπολη με Παναρκαδικό

 

Πράξη τρίτη σήμερα για τον Μιλτιάδη στο δρόμο για την άνοδο στη Γ’ εθνική…

Η ομάδα του Πύργου αντιμετωπίζει στις 5 το απόγευμα τον Παναρκαδικό στην Τρίπολη για την 4η αγωνιστική του 5ου ομίλου των μπαράζ ανόδου των πρωταθλητών ΕΠΣ.
Ο Μιλτιάδης προέρχεται από την σπουδαία νίκη με 3-0 επί του Ατρομήτου Πατρών την περασμένη Κυριακή στους Γαργαλιάνους.
Μια νίκη που τον έφερε στην 4η θέση με τρεις βαθμούς, πίσω από τον Παναρκαδικό που έχει 7, τον Πανγυθεατικό που έχει 5 και τον Ξενοφώντα Κρεστένων που έχει 4.
Να θυμίσουμε πως στο μίνι αυτό πρωτάθλημα των επτά αγωνιστικών οι ομάδες που θα τερματίσουν στις τρεις πρώτες θέσεις, παίρνουν και τα εισιτήρια για τη νέα Γ’ εθνική κατηγορία.
Ως εκ τούτου το σημερινό ματς απέναντι στον πρωτοπόρο Παναρκαδικό είναι ιδιαίτερα σημαντικό, με τους “μελανόλευκους” να πηγαίνουν με ανεβασμένη ψυχολογία και πίστη για ένα θετικό αποτέλεσμα.
Η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου θα παίξει για το διπλό απέναντι στους πρωταθλητές Αρκαδίας, οι οποίοι μετρούν μέχρι τώρα δύο νίκες και μία ισοπαλία. Σαφώς όμως και η ισοπαλία είναι καλό αποτέλεσμα για τον Μιλτιάδη, γιατί θα μείνει κοντά στην προνομιούχο τριάδα και θα έχει στη συνέχεια βατό πρόγραμμα με δύο κολλητά εντός έδρας ματς με Ξενοφώντα
Κρεστένων και Θύελλα Αμπελοκήπων, ενώ την τελευταία αγωνιστική παίζει στην Κεφαλλονιά με τον Παλληξουριακό που ενδεχομένως τότε να είναι αδιάφορος.

Διαθέσιμος και ο Τσιγαρίδης

Στα αγωνιστικά χθες οι παίκτες της ομάδας του Πύργου έκαναν την τελευταία προπόνηση στο γήπεδο της Χώρας που διαθέτει φυσικό χλοοτάπητα, ώστε να προσαρμοστούν στις συνθήκες που θα βρουν στην Τρίπολη.
Το ευχάριστο είναι πως δεν υπάρχουν απουσίες, μιας και στην αποστολή θα βρίσκεται μετά από πολύ καιρό και ο Πάρης Τσιγαρίδης, ο οποίος ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε.
Στο πλευρό του Μιλτιάδη θα βρίσκονται και 50 τουλάχιστον φίλαθλοι,
οι οποίοι έχουν “ζεσταθεί” από την προοπτική της ανόδου στη Γ’ εθνική κάτι που φάνηκε και από την παρουσία τους στο προηγούμενο ματς με τον Ατρόμητο Πατρών στους Γαργαλιάνους.
Στα άλλα ματς του 5ου ομίλου ο Πανγυθεατικός μετά την σημαντική ισοπαλία που απέσπασε στα Κρέστενα παίζει στο Γύθειο με τον Ατρόμητο Πατρών, ο οποίος με τρεις σερί ήττες έχει χάσει τις ελπίδες του για την πρώτη τριάδα.
Ακόμη νωρίς το μεσημέρι στην Κεφαλλονιά ο Παλληξουριακός υποδέχεται τον Ξενοφώντα Κρεστένων, σε ένα σημαντικό ματς ως προς την… οικονομία του ομίλου. Το ρεπό της θα κάνει η Θύελλα Αμπελοκήπων.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 4ης αγωνιστικής στον 5ο όμιλο:
Σήμερα
Παλληξουριακός - Ξενοφών Κρεστένων, 2.30 μ.μ.
Τσιώρης, Αθανασίου, Δημητρόπουλος (Αρτας)
Παναρκαδικός – Μιλτιάδης, 5 μ.μ.
Γκαιτατζής, Γαλάνης, Μαρκαντωνάτος (Αθηνών)
Πανγυθεατικός - Ατρόμητος Πατρών, 5 μ.μ.
Δρούζας (Αργολίδας), Παπαγεωργίου (Αρκαδίας), Μακρής (Αργολίδας)
Ρεπό: Θύελλα Αμπελοκήπων

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
(σε 3 αγώνες)
1. Παναρκαδικός 8-3 7
2. Πανγυθεατικός 6-2 5
3. Ξενοφών Κρεστένων 4-3 4
4. Μιλτιάδης 3-4 3
-. Θύελλα Αμπελοκήπων 4-7 3
6. Παλληξουριακός 1-1 2
7. Ατρόμητος Πατρών 1-7 0
* Το ρεπό τους έχουν κάνει Ξενοφών Κρεστένων, Μιλτιάδης και Παλληξουριακός.