Τετάρτη, 15 Μαϊος 2024 12:23

ΕΡΑΝΗ: Πρώτη αποχώρηση ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Σαββίδης

Γράφτηκε από τον
ΕΡΑΝΗ: Πρώτη αποχώρηση ο τερματοφύλακας Νεόφυτος Σαββίδης

Ο Νεόφυτος Σαββίδης άνοιξε τον κύκλο των αποχωρήσεων στην Εράνη, δύο εβδομάδες μετά την ολοκλήρωση των αγωνιστικών υποχρεώσεων για τη φετινή σεζόν.

Ο Σερραίος τερματοφύλακας υπερασπίστηκε την εστία της φιλιατρινής ομάδας σε 30 από τα 34 παιχνίδια στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, πραγματοποιώντας ορισμένες πολύ καλές εμφανίσεις. Να θυμίσουμε πως η Εράνη μετά από ένα χρόνο στην τρίτη κατηγορία, υποβιβάστηκε και τη νέα σεζόν επιστρέφει στην Α’ τοπική Μεσσηνίας.
Ο Σαββίδης πάντως αναδείχθηκε Κυπελλούχος Μεσσηνίας, μιας και οι “πράσινοι” έφεραν ξανά το τρόπαιο στα Φιλιατρά ύστερα από δώδεκα χρόνια, επικρατώντας στον τελικό του Πανθουριακού με 2-0.
Ο Νεόφυτος Σαββίδης με δήλωση του ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εράνη και ευχαρίστησε όλους όσους συνεργάστηκε τη φετινή σεζόν:
“Ενας όμορφος κύκλος έκλεισε με το πέρας μιας απαιτητικής αγωνιστικής σεζόν, γεμάτης από δυνατές στιγμές και ξεχωριστά συναισθήματα.
Έδωσα τον καλύτερο μου εαυτό και έλαβα πολύ αγάπη από τον κόσμο και τους παράγοντες του συλλόγου. Ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο και αγαπούν την ομάδα τους με πάθος και ανιδιοτέλεια. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους Μπάμπη Γιαννακόπουλο, Ανδρέα Ηλιόπουλο, Βασίλη Αθανασόπουλο, Τάκη Κώτσο και Σάκη Διονυσόπουλο για όλα όσα μου πρόσφεραν στο διάστημα της παραμονής μου, καθώς και για το ότι παρά τη μεγάλη γεωγραφική απόσταση, με έκαναν διαρκώς να νιώθω σαν το σπίτι μου!
Εύχομαι καλή συνέχεια στην Εράνη και να επιστρέψει σύντομα στις εθνικές κατηγορίες, διότι διαθέτει τα εχέγγυα, τις υποδομές, τις εγκαταστάσεις και τη δυναμική των οπαδών για να ανταποκριθεί σε αυτό το επίπεδο. Σε καμία περίπτωση δεν αξίζει μια τέτοια ομάδα με αυτή την διοίκηση και αυτόν τον κόσμο να αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα”.