Πέμπτη, 16 Μαϊος 2024 10:15

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Δυσκολεύει η άνοδος μετά την δεύτερη εκτός έδρας ήττα (φωτό & βίντεο)

Γράφτηκε από τον
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ - ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ 1-0: Δυσκολεύει η άνοδος μετά την δεύτερη εκτός έδρας ήττα (φωτό & βίντεο)

Μετά το Γύθειο, ο Μιλτιάδης έφυγε χθες με άδεια χέρια και από την Τρίπολη.

Αυτή τη φορά δεν γνώρισε τη συντριβή όπως με τον Πανγυθεατικό (4-0), αλλά ηττήθηκε και πάλι, με σκορ 1-0 από τον Παναρκαδικό, που με γκολ του Στρέμπα στο 65', συνεχίζει πρώτος και αήττητος στα μπαράζ ανόδου στη Γ' εθνική!
Οι πρωταθλητές Αρκαδίας έφθασαν τους 10 βαθμούς στον 5ο όμιλο και είναι με το 1,5 πόδι στις εθνικές κατηγορίες. Αντίθετα ο Μιλτιάδης έμεινε στους 3 βαθμούς (σε 3 αγώνες) και η υπόθεση άνοδος δυσκόλεψε αρκετά μετά την δεύτερη εκτός έδρας ήττα. Πλέον τα δύο διαδοχικά παιχνίδια στους Γαργαλιάνους, με Ξενοφώντα Κρεστένων και Θύελλα Αμπελοκήπων είναι τελικοί για τους πρωταθλητές Μεσσηνίας. Μόνο με έξι βαθμούς σε αυτούς τους δύο αγώνες, θα ελπίζουν για ένα από τα τρία εισιτήρια του ομίλου για τη Γ' εθνική!

Ακίνδυνοι επιθετικά οι πρωταθλητές Μεσσηνίας

Στο χθεσινό ματς με τον Παναρκαδικό, ο Μιλτιάδης ήταν ακίνδυνος επιθετικά, δέχτηκε φάσεις στην άμυνα του και δεν μπόρεσε να δώσει συνέχεια στη νίκη με 3-0 επί του Ατρόμητου Πατρών, που παρεμπιπτόντως, ηττήθηκε χθες και με μηδέν βαθμούς, τέθηκε ουσιαστικά εκτός διεκδίκησης ανόδου. Η μεσσηνιακή ομάδα έπαιξε στην Τρίπολη με αμυντικούς προσανατολισμούς και το πλήρωσε.
Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 65' με τον Στρέμπα και ο Μιλτιάδης δεν μπόρεσε να αντιδράσει, χάνοντας για δεύτερη φορά στα μπαράζ ανόδου.

Στα αξιοσημείωτα ότι 120 φίλοι των πρωταθλητών Μεσσηνίας βρέθηκαν χθες στο όμορφο γήπεδο του Παναρκαδικού, που είχε την υποστήριξη 500 φιλάθλων του.
Το πρώτο ημίωρο ήταν αναγνωριστικό, με τον Παναρκαδικό να έχει περισσότερη ώρα την μπάλα στα πόδια, αλλά χωρίς τη μεγάλη φάση.
Στο 18' από σέντρα του Κολοστούπη, ο Στρέμπας δεν πρόλαβε να κάνει την προβολή και ο Κωνσταντακόπουλος μπλόκαρε.
Στο 31' από πάσα του Τσακωνάκου, ο Ν. Λυμπερόπουλος σούταρε από πλάγια θέση άουτ. Στο επόμενο λεπτό, ο Σαραντόπουλος έκανε ωραία σέντρα, ο Στρέμπας έπιασε την καρφωτή κεφαλιά με τον γκολκίπερ του Μιλτιάδη να αποκρούει σε κόρνερ.

Ο γκολκίπερ των φιλοξενούμενων μπλόκαρε και το σουτ του Σαραντόπουλου του Παναρκαδικού στο 38'. Ο Α. Σαραντόπουλος του Μιλτιάδη έπιασε μονοκόμματο σουτ στο 40' από σέντρα του Αθανασόπουλου, αλλά δεν έβαλε καλά το σώμα του και η μπάλα έφυγε ψηλά άουτ.

Ο Στρέμπας έκρινε το ματς

Το β' μέρος ξεκίνησε με τους παίκτες του Σπύρου Λαγού να ψάχνουν το γκολ και το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου να έχει ως βασικό μέλημα το μηδέν.
Στο 65' έγινε και η φάση που έκρινε τον αγώνα. Ο Μιχόπουλος με ωραία ενέργεια από δεξιά, βρήκε στην καρδιά της περιοχής τον Στρέμπα, που πρόλαβε τον Καντούτση και απέναντι από τον Κωνσταντακόπουλο, πλάσαρε εύστοχα για το 1-0. Ο σκόρερ έχασε μεγάλη ευκαιρία στο 72' με σουτ από το ύψος του πέναλτι, που κόντραρε στον Μπουτσικάκη και μπλόκαρε στη συνέχεια ο γκολκίπερ.
Ο Μιλτιάδης δεν μπόρεσε στα τελευταία λεπτά να βρει την ισοφάριση, με τον Παναρκαδικό να ελέγχει το ματς και να παίρνει το τρίτο τρίποντο στα μπαράζ ανόδου.

Ο ρέφερι Γκαϊτατζής από την Αθήνα "κιτρίνισε" τέσσερις παίκτες, δύο από κάθε ομάδα. Τους Κολοστούπη, Παναγόπουλο από Παναρκαδικό και Ι. Τσόπελα, Μπουτσικάκη, από τον Μιλτιάδη.
ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ: Κουμπαρούλης, Οπόκου, Κολοστούπης, Νάνος, Μιχόπουλος, Δ. Λυμπερόπουλος (67' Γιαννακούρας), Ν. Λυμπερόπουλος (85' Πλεμμένος), Στρέμπας, Σαραντόπουλος (80' Κοπρένκα), Τσακωνάκος, Παναγόπουλος.
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Κωνσταντακόπουλος, Ι. Τσόπελας, Μπουτσικάκης, Καντούτσης, Γεωργιόπουλος (82' Αν. Τσόπελας), Πολίμος, Κατσιώλης (90' Σταθόπουλος), Δημητρίου (46' Μπολούν), Σαραντόπουλος, Αθανασόπουλος, Μπάρκας (71' Τσιγαρίδης).