Παρασκευή, 17 Μαϊος 2024 12:32

Εθνική Ελλάδας: Αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός ο Νίκος Παπαδόπουλος

Γράφτηκε από τον
Εθνική Ελλάδας: Αναλαμβάνει ως υπηρεσιακός ο Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Νίκος Παπαδόπουλος θα αναλάβει τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού στην Εθνική ποδοσφαίρου και θα καθίσει στα δύο φιλικά παιχνίδια της με Γερμανία και Μάλτα.

Σε μια προσωρινή λύση για τα δύο φιλικά παιχνίδια που έχει μπροστά της η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου προχωρά η ΕΠΟ. Ο Νίκος Παπαδόπουλος πρόκειται να αναλάβει τον ρόλο του υπηρεσιακού τεχνικού επιβεβαιώνοντας το ρεπορτάζ του sportfm.gr προ ημερών. Η ανάληψη του πόστου θα γίνει και επίσημη αύριο μετά τη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ.
Η κίνηση αυτή από την ελληνική ομοσπονδία ουσιαστικά, δείχνει και την πρόθεσή της να μην αποφασίσει αυτή για το ποιος θα είναι ο νέος τεχνικός της ομάδας, μεταφέροντας τις εξελίξεις για το θέμα αυτό στους επόμενους μήνες μετά και την εκλογή της νέας διοίκησης της.
Ο Παπαδόπουλος είναι ο προπονητής της Εθνικής ομάδας Ελπίδων. Θυμίζουμε ότι το πρώτο φιλικό ματς είναι της Εθνικής ανδρών είναι στις 7 Ιουνίου με τη Γερμανία στο Μπορούσια Παρκ και στις 11 Ιουνίου το δεύτερο με τη Μάλτα στην Αυστρία (Σάλτσμπουργκ).

Πηγή: www.sport-fm.gr