Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 10:09

Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο πάρτι στη συμπρωτεύουσα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Η Θεσσαλονίκη δεν κοιμήθηκε: Ατελείωτο πάρτι στη συμπρωτεύουσα για τον πρωταθλητή ΠΑΟΚ (βίντεο)

Η Θεσσαλονίκη μετατράπηκε σε τόπο λατρείας το βράδυ της Κυριακής με τους οπαδούς του ΠΑΟΚ, να αποθεώνουν σε ένα ατελείωτο πάρτι τους πρωταθλητές του Ράζβαν Λουτσέσκου!

Πρώτος, καλύτερος και πρωταθλητής μέσω... Βικελίδης ο ΠΑΟΚ του Ράζβαν Λουτσέσκου!
Ο «δικέφαλος του βορρά» επικράτησε 2-1 στην έδρα του «αιωνίου» αντιπάλου του και πανηγύρισε το 4ο πρωτάθλημα της ιστορίας του εκθρονίζοντας την ΑΕΚ στη συγκλονιστικότερη κούρσα τίτλου όλων των εποχών!
Σε μια νύχτα που μετατράπηκε σε ημέρα από τα βεγγαλικά και τα καπνογόνα, ο «ασπρόμαυρος» λαός πανηγύρισε με την ψυχή του σε ολόκληρη τη Θεσσαλονίκη σε μια πορεία από το Χαριλάου ως το γήπεδο της Τούμπας αποθεώνοντας τους πρωταθλητές Ελλάδας.

Η αποθέωση για τον ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί. Περισσότεροι από 50 χιλ. οπαδοί του «δικεφάλου του βορρά» βρέθηκαν στο γήπεδο της Τούμπας προκειμένου να γίνουν ένα κομμάτι από την πολύ όμορφη ιστορία που γράφτηκε τη φετινή σεζόν, από μια ομάδα που κατέκτησε έναν «παλικαρίσιο» τίτλο με ένα ανεπανάληπτο ντεμαράζ με νίκες απέναντι σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΑΕΚ!
Στο επίκεντρο των πανηγυρισμών οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και ο «πρωτομάστορας» της επιτυχίας Ράζβαν Λουτσέσκου που αποθεώθηκε κατά την είσοδο του στο γήπεδο και με υψωμένες γροθιές, έδωσε το έναυσμα για να «αναζωπυρωθεί» το πάρτι.
Τραγούδι, μπύρες, συγκίνηση και καπνογόνα συνέθεσαν ένα ανατριχιαστικό σκηνικό στην Τούμπα, με τον εμβληματικό αρχηγό του ΠΑΟΚ, Αντελίνο Βιεϊρίνια, να σηκώνει την κούπα και να ακούει ρυθμικά το όνομα του.

Συγκινητικές στιγμές με τον Γιάννη Μιχαηλίδη να αφιερώνει το πρωτάθλημα στον πατέρα του, κάτι το οποίο έκανε και ο Γιώργος Σαββίδης, την στιγμή που ο νεαρός, Στέφανος Τζίμας, πανηγύριζε με... μέτρο, αφού το πρωί της Δευτέρας, όπως δήλωσε είχε... εξετάσεις στο σχολείο!

Πηγή: www.sport-fm.gr