Δευτέρα, 20 Μαϊος 2024 14:32

Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Γράφτηκε από τον
Τέλος ο Μπράτσος από την Κηφισιά

Η Κηφισιά ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της συνεργασίας της με τον Έλληνα προπονητή Κώστα Μπράτσο.

Ο Κώστας Μπράτσος δεν θα ακολουθήσει την Κηφισιά στη Superleague 2. Όπως ανακοίνωσε η ομάδα των Βορείων Προαστίων η συνεργασία των δυο πλευρών έφτασε στο τέλος και συνεπώς το κλαμπ καλείται να βρει νέο προπονητή για να χτίσει την ομάδα της επόμενης σεζόν.

Στην ανακοίνωση της η Κηφισιά αναφέρεται με τα καλύτερα λόγια στον Έλληνα τεχνικό, τον οποίο ευχαρίστησε για την προφορά και την τεράστια προσπάθεια του, ενώ αναφέρει χαρακτηριστικά πως έχει θέση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο 47χρονος κόουτς ανέλαβε στις 30 Γενάρη και είχε ρεκόρ τρεις νίκες, πέντε ισοπαλίες και ισάριθμες ήττες.
Μαζί με τον Κώστα Μπράτσο, από την Κηφισιά αποχωρούν επίσης οι συνεργάτες του, Κωνσταντίνος Παρασκευόπουλος, Τριαντάφυλλος Οικονόμου και Γιάννης Αμανατίδης.

H ανακοίνωση της Κηφισιάς:
«Η ΠΑΕ Κηφισιά ανακοινώνει την ολοκλήρωση της συνεργασίας με τον Κώστα Μπράτσο και το επιτελείο του.

Στο σύντομο διάστημα που εργάστηκε στην Κηφισιά, ο Κώστας Μπράτσος προσέφερε πραγματικά πάρα πολλά στο σύλλογο. Σε όλα τα επίπεδα.

Χάρη στη δική του μεθοδικότητα, το πρόγραμμα και την σκληρή δουλειά, η Κηφισιά κατάφερε να αποκτήσει απτές πιθανότητες παραμονής στη μεγάλη κατηγορία και να παλέψει γι αυτή μέχρις εσχάτων στη διαδικασία των playouts.

Άπαντες στον σύλλογο αντιλαμβάνονται και αναγνωρίζουν την τεράστια προσπάθεια που έκανε ο Κώστας Μπράτσος, σε πλήρη και άριστη συνεργασία με το επιτελείο του, για την εξασφάλιση της παραμονής.

Ο υποβιβασμός δεν μειώνει στο ελάχιστο την εκτίμηση και τον σεβασμό με τον οποίο η ΠΑΕ Κηφισιά τον περιβάλλει.
Άνθρωποι σαν εκείνον πρέπει να έχουν θέση στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού ποδοσφαίρου γιατί το τιμούν απόλυτα με τον χαρακτήρα, την εργατικότητα, την εντιμότητα και την τεχνογνωσία τους.

Ο Πρόεδρος, Χρήστος Πρίτσας, και το Διοικητικό Συμβούλιο της ΠΑΕ Κηφισιά τον ευχαριστούν θερμά για όσα προσέφερε και του εύχονται κάθε καλό στη συνέχεια της καριέρας του».

Πηγή: gazzetta.gr