Πέμπτη, 23 Μαϊος 2024 19:07

ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οι κλήσεις για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα

Γράφτηκε από τον
ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑΣ: Οι κλήσεις για τα φιλικά με Γερμανία και Μάλτα

Η ΕΠΟ ανακοίνωσε τις κλήσεις της Εθνικής ομάδας των Ανδρών για τους φιλικούς αγώνες με τη Γερμανία στο «Μπορούσια Παρκ» του Μενχεγκλάντμπαχ στις 7 Ιουνίου (21:45) και την Μάλτα τέσσερις ημέρες αργότερα (11/6, 19:00), στο Σάλτσμπουργκ.

Αυτές είναι οι πρώτες κλήσεις του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος μετά την αποχώρηση του Γκουστάβο Πογέτ και το ενδιαφέρον εστιάζεται στην παρουσία των Κωνσταντίνου Τζολάκη, Χρήστου Μανδά και Ανδρέα Ντόη, οι οποίοι κλήθηκαν για πρώτη φορά.
Επίσης, στη «γαλανόλευκη» ομάδα επιστρέφουν οι Θεοχάρης Τσιγγάρας, Ταξιάρχης Φούντας, Γιάννης Κώτσιρας, Τάσος Δουβίκας και Γιώργος Κυριακόπουλος, άπαντες εκτός κλήσεων Πογέτ στα τελευταία παιχνίδια της Εθνικής.
Εκτός κλήσεων έμεινε ο Γιάννης Κωνσταντέλιας λόγω τραυματισμού και οι Κώστας Τσιμίκας, Τζορτζ Μπάλντοκ, Γιώργος Γιακουμάκης, Κάρλος Ζέκα και Δημήτρης Πέλκας, συγκριτικά με τον τελευταίο αγώνα της Εθνικής, στη Γεωργία.
Η επιλογή ανήκει στον υπηρεσιακό τεχνικό Νίκο Παπαδόπουλο, ο οποίος απηύθυνε κλήση σε 26 παίκτες, που είναι οι ακόλουθοι:
Βλαχοδήμος, Τζολάκης, Μανδάς, Αθανασιάδης, Μαυροπάνος, Ρέτσος, Κουλιεράκης, Χατζηδιάκος, Ρότα, Σάλιακας, Κώτσιρας, Κυριακόπουλος, Γιαννούλης, Σιώπης, Κουρμπέλης, Ντόη, Μπουχαλάκης, Μπακασέτας, Μάνταλος, Τσιγγάρας, Μασούρας, Τζόλης, Φούντας, Ιωαννίδης, Παυλίδης, Δουβίκας.