Παρασκευή, 24 Μαϊος 2024 11:50

ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πραγματικό... κάστρο το γήπεδο των Γαργαλιάνων

Γράφτηκε από τον
ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ: Πραγματικό... κάστρο το γήπεδο των Γαργαλιάνων

Πραγματικό “κάστρο” έχει αποδειχθεί φέτος το γήπεδο των Γαργαλιάνων για τον Μιλτιάδη, παρότι δεν είναι η φυσική του έδρα…

Η ομάδα του Πύργου συνεχίζει και στα μπαράζ ανόδου το αήττητο σερί που είχε ξεκινήσει από το πρωτάθλημα της Α’ τοπικής Μεσσηνίας.
Στα δύο ματς που έχει δώσει εντός έδρας ο Μιλτιάδης μετρά ισάριθμες νίκες απέναντι σε Ατρόμητο Πατρών με 3-0 και Ξενοφώντα Κρεστένων με 2-0.
Δύο “καθαρές” νίκες απέναντι στις πρωταθλήτριες ομάδες της Αχαϊας και της Ηλείας, με μηδέν παθητικό στην άμυνα. Στο πρωτάθλημα της Α’ τοπικής οι ασπρόμαυροι τα είχαν πάει εξαιρετικά στο γήπεδο των Γαργαλιάνων, μετρώντας 13 νίκες και μία ισοπαλία με τον Πάμισο. Σημείωσαν μάλιστα 49 γκολ και δέχθηκαν μόλις 3! Κάτι που σημαίνει πως ο Μιλτιάδης είναι αήττητος στην έδρα του και μάλιστα κερδίζοντας τα περισσότερα παιχνίδια με αρκετά γκολ διαφορά. Η μοναδική του ήττα στους Γαργαλιάνους ήταν στο Κύπελλο Μεσσηνίας από τον Πανθουριακό με 1-0, μια ήττα που του στέρησε και τη συμμετοχή στον
τελικό. Το ζητούμενο λοιπόν είναι να διευρυνθεί αυτό το σερί στο κυριακάτικο ματς με τη Θύελλα Αμπελοκήπων, στο τελευταίο εντός έδρας ματς της σεζόν.

Ξεσηκωμός στον κόσμο για το ματς με Θύελλα Αμπελοκήπων 

Στην προσπάθεια τους αυτή οι παίκτες του Μιλτιάδη είναι δεδομένο πως θα έχουν θερμή συμπαράσταση από τους φιλάθλους τους. Στα ματς με Ατρόμητο Πατρών και Ξενοφώντα Κρεστένων οι φίλοι
του Μιλτιάδη έδωσαν δυναμικό “παρών” και το ίδιο θα κάνουν την Κυριακή (4.15 μ.μ.) κόντρα στη Θύελλα Αμπελοκήπων, με σκοπό να δώσουν την επιπλέον ώθηση για ένα ακόμη τρίποντο.
Με νίκη η ομάδα του Ηλία Φωτόπουλου θα κάνει αποφασιστικό βήμα για την άνοδο, μιας και θα φτάσει τους 9 βαθμούς. Ετσι ανάλογα με το αποτέλεσμα στο ματς Ατρόμητος Πατρών – Παλληξουριακός, θα γνωρίζει αν θα χρειάζεται ισοπαλία ή νίκη την τελευταία αγωνιστική στην Κεφαλονιά για να πάρει το εισιτήριο για τη Γ’ εθνική κατηγορία.
Το ευχάριστο για τον Ηλειο τεχνικό είναι πως έχει όλους τους ποδοσφαιριστές διαθέσιμους και καταστρώνει τα πλάνα του δίχως το παραμικρό πρόβλημα.