Σάββατο, 25 Μαϊος 2024 19:07

Η πρωταθλήτρια Καλλιθέα 4-1 την Καλαμάτα στη φιέστα ανόδου (βίντεο)

Γράφτηκε από τον
Η πρωταθλήτρια Καλλιθέα 4-1 την Καλαμάτα στη φιέστα ανόδου (βίντεο)

Μία ακόμη ήττα, την έκτη της στα πλέι οφ γνώρισε σήμερα η Καλαμάτα στο "Γρ. Λαμπράκης" από την πρωταθλήτρια Καλλιθέα με σκορ 4-1.

Η Αθηναϊκή ομάδα πραγματοποίησε την φιέστα για την κατάκτηση του τίτλου, με την Καλαμάτα να έχει το ρόλο του κομπάρσου.
Ετσι η Καλλιθέα πανηγύρισε την επιστροφή στη Super League μετά από 18 ολόκληρα χρόνια, ενώ από την άλλη η "Μαύρη Θύελλα" τερμάτισε τελευταία στα πλέι οφ, με 6 ήττες και 2 ισοπαλίες σε οκτώ ματς.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν στο σκορ στο 7' όταν ο Βασιλόγιαννης με ωραίο τακουνάκι βρήκε τον Ντεμέτριους που έπαιξε το 1-2 με τον Λουκίνα και έκανε με πλασέ το 1-0.
Στο 15' έγινε το 2-0 με τον πρώην επιθετικό της Καλαμάτας Γιάννη Λουκίνα να στέλνει με πλασέ την μπάλα στα δίχτυα ύστερα από βαθιά μπαλιά του Γεβρέμοβιτς.

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Αλέκου Βοσνιάδη συνέχισε να ελέγχει το ματς κα στο 48' πέτυχε και τρίτο γκολ όταν μετά από σέντρα του Ουές ο Τσιντώνης με δυνατό σουτ
νίκησε τον Κοβάλ για το 3-0.

Η Καλαμάτα σημείωσε το γκολ της τιμής στο 66' με τον Ακόστα να κλέβει την μπάλα και να τροφοδοτεί τον Μπαράλες που με πλασέ μείωσε σε 3-1.
Το τελικό 4-1 διαμορφηκε στο 88' με πλασέ του Λουκίνα μετά από πάσα του Νεκούλ. Αυτό ήταν το 18ο γκολ του 32χρονου επιθετικού τη φετινή σεζόν.

Αναλυτικό ρεπορτάζ στην "Ελευθερία της Δευτέρας"