Δευτέρα, 27 Μαϊος 2024 12:20

Τέλος από τη Στενωσιά ο Παναγιώτης Μπιζίμης

Γράφτηκε από τον
Τέλος από τη Στενωσιά ο Παναγιώτης Μπιζίμης

 

Σε αναζήτηση νέου προπονητή είναι από την Παρασκευή ο ΑΟ Στενωσιάς, με τον Παναγιώτη Μπιζίμη να αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας.

Υπό την καθοδήγηση του ο σύλλογος της Πυλίας κατάφερε να πανηγυρίσει φέτος την άνοδο στην Α' τοπική για πρώτη φορά στην 42χρονη ιστορία του, σε μια χρονιά ορόσημο. Θυμίζουμε ό,τι ο κ. Μπιζίμης διαδέχθηκε τον Παναγιώτη Βλαχογιάννη στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ο οποίος αποχώρησε στα τέλη του περασμένου Οκτώβρη εξαιτίας ενός σοβαρού οικογενειακού προβλήματος. Ο 57χρονος τεχνικός είχε απολογισμό 19 νίκες, 2 ισοπαλίες και 5 ήττες σε σύνολο 26 αγώνων.
Οι διοικούντες τον ΑΟ Στενωσιάς έχουν ήδη αρχίσει να σταχυολογούν την αγορά μελετώντας περιπτώσεις προπονητών και εκτιμάται ό,τι μέσα στην εβδομάδα θα έχει βρεθεί ο άνθρωπος που θα αναλάβει να οδηγήσει τους νεοφώτιστους στο ερχόμενο πρωτάθλημα της Α' τοπικής και να ξεκινήσει ο σχεδιασμός για τη νέα αγωνιστική περίοδο.
Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει:
“Ανακοινώνουμε την λήξη της συνεργασίας μας με τον Παναγιώτη Μπιζίμη. Με τον κόουτς καταφέραμε κάτι που η ομάδα μας δεν είχε καταφέρει ποτέ στην ιστορία της και δεν είναι άλλο από την άνοδο στην Α' κατηγορία. Δάσκαλε σε ευχαριστούμε για όλα. Σου ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία σε ότι κι αν κάνεις!”.

Ν.Κ.