Τετάρτη, 29 Μαϊος 2024 15:33

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ολοκλήρωση της σεζόν με εκδήλωση στον Κορδία

Γράφτηκε από τον
ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΔΙΑΙΤΗΤΩΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ: Ολοκλήρωση της σεζόν με εκδήλωση στον Κορδία

Στο αθλητικό κέντρο της ΕΠΣΜ στον Κορδία πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας η τελετή λήξη λειτουργίας των αγωνιστικών υποχρεώσεων των διαιτητών.

Η εκδήλωση έγινε στο υπαίθριο χώρο δίπλα από την αίθουσα εκδηλώσεων, όπου η διοίκηση του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Μεσσηνίας με την Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΜ, αποχαιρέτισαν τους διαιτητές, τους ευχηθήκαν να έχουν καλό καλοκαίρι και έδωσαν ραντεβού για την επιστροφή τους λίγες ημέρες πριν έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Στην εκδήλωση ήταν παρών και μέλη της διοίκησης της ΕΠΣΜ, που ευχαρίστησαν τον σύνδεσμο και την Επιτροπή Διαιτησίας, καθώς και τους διαιτητές για τη συνεργασία που είχαν στην διάρκεια της χρονιάς.
Το παρών έδωσε και ο πρόεδρος των Συνδέσμου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών του Π.Σ. “Η Καλαμάτα” Μανώλης Θεοδώρου, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι οι παλαίμαχοι στηρίζουν πάντα τους διαιτητές και είναι κοντά τους.
Από την ΕΠΣΠ, έδωσαν το παρών ο πρόεδρος Βασίλης Σπηλιώτης, οι αντιπρόεδροι Ηλίας Αλεξανδρόπουλος, Κώστας Μπούνας, ο Αναπληρωτής γενικός γραμματέας και πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου Παναγιώτης Νινιός και το μέλος Πέτρος Αλάμαρας. Από την Επιτροπή Διαιτησίας παραβρέθηκαν όλα τα μέλη, ο πρόεδρος Ηλίας Αλεξέας, ο αναπληρωτής πρόεδρος Σταύρος Λάμιας, ο αντιπρόεδρος Νίκος Χρονόπουλος και τα μέλη Βασίλης Γεωργακίλας, Γιώργος Γεωργιόπουλος. Από το Σ.Δ.Π.Μ., ήταν παρών ο πρόεδρος Νίκος Κοσάρης και το μέλος Ανδρέας Μιχαλακέας, ο καθηγητής διαιτησίας Γιώργος Τσιμικλής και οι παρατηρητές διαιτησίας Γιώργος Μπάκας και Παναγιώτης Μαυροειδάκος.
Ακόμη παραβρέθηκαν αρκετοί διαιτητές και οι καινούργιοι που προέρχονται από τη σχολή διαιτησίας. Μάλιστα μετά τους χαιρετισμούς απονεμήθηκαν τα πτυχία στους νέους διαιτητές που βγήκαν από τη φετινή σχολή διαιτησίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλοι οι επιτυχόντες της σχολής, 18 άτομα, ήδη από τον Μάρτιο και μετά έπαιζαν στα παιχνίδια των τοπικών πρωταθλημάτων της ΕΠΣΜ.