Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 12:55

ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνεχίζει με Λίτσα στον πάγκο

Γράφτηκε από τον
ΤΕΛΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Συνεχίζει με Λίτσα στον πάγκο

Με τον Δημήτρη Λίτσα στο τιμόνι θα πορευτεί ο Τέλλος Αγρας στο νέο πρωτάθλημα της Α' τοπικής. Ο 43χρονος τεχνικός έδωσε τα χέρια με τους διοικούντες της ομάδας των Γαργαλιάνων και αποφάσισαν να ανανεωθεί η συνεργασία τους και για τη σεζόν 2024-25.

Ο Λίτσας επέστρεψε στις αρχές Γενάρη στον πάγκο της ομάδας των Γαργαλιάνων και κατάφερε να εξασφαλίσει την παραμονή, παρότι την παρέλαβε δίχως νίκη, με απολογισμό τρεις βαθμούς και όντας στη ζώνη του υποβιβασμού. Ομως κάνοντας ένα εξαιρετικό δεύτερο γύρο και εκμεταλλευόμενη σε μεγάλο βαθμό την έδρα της, κατόρθωσε να παραμείνει στην Α' τοπική δίχως ιδιαίτερο άγχος στο φινάλε και με αρκετούς νεαρούς παίκτες να παίρνουν χρόνο συμμετοχής.
Πλέον ο Τριφύλιος προπονητής σε συνεργασία με τους διοικούντες του Τέλλου Αγρα ξεκινούν την στελέχωση του ρόστερ. Αρχικά θα γίνει ξεκαθάρισμα με τους παίκτες που ήταν στην περσινή σεζόν, με την πρόθεση να είναι να παραμείνει η πλειοψηφία αυτών. Και φυσικά θα γίνουν στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις, σε θέσεις που έχει ανάγκη η ομάδα των Γαργαλιάνων.
Στο διοικητικό κομμάτι το διοικητικό συμβούλιο ενισχύθηκε με νέα πρόσωπα και σύντομα θα γίνει γνωστή η σύνθεσή του.