Πέμπτη, 30 Μαϊος 2024 18:30

Η ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που έκαναν φθορές στην OPAP Arena

Γράφτηκε από τον
Η ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον αυτών που έκαναν φθορές στην OPAP Arena

Η ΑΕΚ είναι αποφασισμένη να κινηθεί και η ίδια κατά των φιλάθλων που προκάλεσαν φθορά στην OPAP Arena στη διάρκεια του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα και έχει αρχίσει να συγκεντρώνει τα απαραίτητα στοιχεία.

Οι άνθρωποι της ΑΕΚ έχουν πάρει την απόφαση να κινηθούν νομικά για όσους προκάλεσαν φθορές στην OPAP Arena στη διάρκεια του τελικού του Conference League ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Φιορεντίνα την Τετάρτη το βράδυ.

Μια απόφαση που δεν έχει να κάνει με την πειθαρχική δίωξη από πλευράς UEFA. Χαρακτηριστικά στην ΑΕΚ σημείωναν στη διάρκεια της Πέμπτης πως ανεξάρτητα από την εξέλιξη πειθαρχικής δίωξης της UEFA σε βάρος των υπεύθυνων ομάδων ή προσώπων για βανδαλισμούς στο γήπεδο μας, έχουν προβεί σε ενέργειες προκειμένου να της γνωστοποιηθούν τα στοιχεία των δραστών. Αυτό γίνεται για να στραφούν εναντίον τους αστικά για την λήψη αποζημιώσεων, αλλά και ποινικά για την αποβολή τους από τα γήπεδα και την βαριά ποινική τους τιμωρία.

Οι άνθρωποι της μάλιστα έχουν ήδη βρει υλικό από τα social media από φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι ίδιοι αλλά φυσικά και από τις κάμερες του γηπέδου που ήταν υπό τον έλεγχο της διοργανώτριας.

Πηγή: sport24.gr