Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 16:10

Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα Ντι Μάρτζιο για μεγάλη πρόταση σε Σάρι

Γράφτηκε από τον
Παναθηναϊκός: Δημοσίευμα Ντι Μάρτζιο για μεγάλη πρόταση σε Σάρι

Για μεγάλη πρόταση του Παναθηναϊκού στον Μαουρίτσιο Σάρι προκειμένου να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» κάνει λόγο ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο.

Σε μια σημαντική αποκάλυψη προχώρησε ο έγκριτος Ιταλός δημοσιογράφος και ειδικός σε θέματα μεταγραφών, Τζανλούκα Ντι Μάρτζιο!
Ο έμπειρος δημοσιογράφος του ιταλικού Sky Sports, με ποστάρισμα στο «Χ» ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει προσεγγίσει τον πρώην προπονητή των Τσέλσι, Λάτσιο και Γιουβέντους, Μαουρίτσιο Σάρι, με μια πολύ μεγάλη πρόταση την οποία ο ίδιος ο Σάρι επεξεργάζεται και το «τριφύλλι» περιμένει την απάντηση του!
Φυσικά κάτι «χειροπιαστό» δεν υπάρχει τη δεδομένη στιγμή, ωστόσο πρόκειται για μια σπουδαία κίνηση την οποία, σύμφωνα με τον Ντι Μάρτζιο, επιχειρεί να κάνει ο Παναθηναϊκός, ο οποίος σύμφωνα με το ρεπορτάζ, κοιτά από το «πάνω ράφι» για να βρει τον προπονητή που θα τον επαναφέρει στην κορυφή.
Θυμίζουμε ότι 65χρονος προπονητής από την Τοσκάνη, έχει καταγράψει μια εξαιρετική πορεία στους πάγκους της Ιταλίας, περνώντας μεταξύ άλλων και από τη Νάπολι, ενώ σε επίπεδο τίτλων έχει κατακτήσει το Europa League το 2019 με την Τσέλσι, αλλά και το Κύπελλο Ιταλίας με τη Γιουβέντους.

Την ίδια πληροφορία μετέφερε εκτός του Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, και ο Μανουέλε Μπαϊοκίνι. Ο δημοσιογράφος του ιταλικού Skysports ανέφερε ότι ο Παναθηναϊκός έχει καταθέσει μια πολύ μεγάλη προσφορά στον Μαουρίτσιο Σάρι, με τον Ιταλό προπονητή να μην έχει απαντήσει ακόμη και να ζητά χρόνο πριν απαντήσει.
Πηγή: www.sport-fm.gr