Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 17:47

Από Δευτέρα και στην ίδια τιμή τα διαρκείας της ΑΕΚ

Γράφτηκε από τον
Από Δευτέρα και στην ίδια τιμή τα διαρκείας της ΑΕΚ

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ενημέρωσε τους οπαδούς της ομάδας για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, η οποία θα ξεκινήσει την Δευτέρα 3 Ιουνίου στις 10 το πρωί.

Μάλιστα, τα διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο θα κυκλοφορήσουν στις ίδιες τιμές με αυτές της προηγούμενης σεζόν, ενώ οι όσοι αποκτήσον ένα εξ αυτών, θα έχουν προτεραιότητα για να αγοράσουν απλό εισιτήριο για τους αγώνες των προκριματικών του Conference League.
Aξίζει να σημειωθεί ότι ακόμη περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τα διαρκείας θα γίνουν γνωστές το πρωί της Δευτέρας (03/06) με πιο αναλυτική ανακοίνωση από πλευράς «κιτρινόμαυρων».
Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ ΑΕΚ:
«Η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της ομάδας μας για τη σεζόν 2024-2025 αρχίζει την προσεχή Δευτέρα 3 Ιουνίου 2024 στις 10.00!
Η ΠΑΕ ΑΕΚ παρέχει ολοκληρωμένη πώληση των εισιτηρίων διαρκείας ηλεκτρονικά, χωρίς αυτοπρόσωπη παρουσία, ουρές και ταλαιπωρία! Μπορείς να αποκτήσεις το εισιτήριό σου σε ψηφιακή μορφή και να το κατεβάσεις στο Gov.gr Wallet σου, όπως προβλέπεται από τις κυβερνητικές αποφάσεις για τη διαδικασία εισόδου στα γήπεδα τη νέα αγωνιστική περίοδο.

Τα εισιτήρια διαρκείας για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας κυκλοφορούν ακριβώς στις ίδιες τιμές με αυτές της περιόδου 2023-2024. Επιπλέον, οι κάτοχοι για τη σεζόν 2024 – 2025 θα έχουν το προνόμιο της προτεραιότητας για να αγοράσουν απλό εισιτήριο που θα αντιστοιχεί στη θέση του διαρκείας τους για τους αγώνες των προκριματικών του Conference League 2024 - 2025.
Εξαιρούνται οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας στις θύρες των φιλοξενούμενων ή σε θέσεις που χρησιμοποιεί η UEFA στους ευρωπαϊκούς αγώνες, οι οποίοι θα έχουν δικαίωμα αγοράς εισιτηρίου κατά προτεραιότητα σε κάποια από τις ελεύθερες θέσεις.
Η ΑΓΟΡΑ ΚΑΡΤΑΣ ΦΙΛΟΥ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ
ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΟΙ ΑΓΟΡΑΣ
ΑΝΑΝΕΩΣΗ
3/06 - 28/06
Οι φίλαθλοι που είχαν αγοράσει εισιτήριο διαρκείας για τις ελληνικές διοργανώσεις της σεζόν 2023 – 2024 θα έχουν το δικαίωμα να ανανεώσουν τη θέση τους.
ΑΙΤΗΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗΣ
28/06 - 2/07
Οι φίλαθλοι που ανανέωσαν το εισιτήριο διαρκείας τους κατά την πρώτη περίοδο διάθεσης, θα μπορούν να υποβάλλουν αίτημα μετακίνησης. Θα ελεγχθούν αποκλειστικά και μόνο οι αιτήσεις που θα αποσταλούν εντός της προθεσμίας.
ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΠΩΛΗΣΗ
10/07 - 31/07
Οι φίλαθλοι θα έχουν δικαίωμα να αγοράσουν οποιαδήποτε ελεύθερη θέση, μέχρι εξαντλήσεώς τους.
* Στις 24/6, όπως επίσης και από τις 3/07 έως τις 9/07 το τμήμα εισιτηρίων διαρκείας θα παραμείνει κλειστό.
Πριν από την έναρξη της διάθεσης των εισιτηρίων διαρκείας θα υπάρξει νεότερη αναλυτική ενημέρωση με τις λεπτομέρειες που ενδιαφέρουν όλους όσοι θέλουν να ανανεώσουν το εισιτήριο τους ή να γίνουν από φέτος κάτοχοι διαρκείας της ΑΕΚ!»

Πηγή: www.sport-fm.gr