Παρασκευή, 31 Μαϊος 2024 19:15

ΑΕΚ: Χωρίζουν οι δρόμοι με Αραούχο

Γράφτηκε από τον
ΑΕΚ: Χωρίζουν οι δρόμοι με Αραούχο

Τίτλοι τέλους πέφτουν στη συνεργασία της ΑΕΚ με τον Σέρχιο Αραούχο. Η «Ένωση» είχε καταθέσει πάρα πολύ καλή πρόταση, την οποία δεν αποδέχθηκε ο Αργεντινός άσος που ουσιαστικά είναι ελεύθερος.

Παρελθόν αναμένεται να αποτελέσει ο Σέρχιο Αραούχο από την ΑΕΚ.
Ως γνωστόν στο φινάλε της σεζόν, τυπικά στις 30 Ιουνίου, ο Αργεντινός άσος μένει ελεύθερος από την «Ένωση». Κάτι που ουσιαστικά ισχύει από αυτήν τη στιγμή.
Οι «κιτρινόμαυροι» πριν δύο μήνες προχώρησαν σε μια πάρα πολύ καλή πρόταση προς τον 32χρονο επιθετικό, ο οποίος ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες δεν την αποδέχθηκε.
Δεν μπήκε σε παζάρια (εξάλλου και η πρόταση που δέχθηκε από τον «δικέφαλο» ήταν πολύ καλή). Αντίθετα, εξήγησε ότι σκεφτόταν ότι είχε έρθει η στιγμή να αλλάξει παραστάσεις και πως θα εξέταζε ενδεχόμενα να συνεχίσει την καριέρα του σε άλλη χώρα. Από εκείνη τη στιγμή και έπειτα, η ΑΕΚ δεν έχει επανέλθει.
Ως εκ τούτου, ο Αραούχο αυτήν τη στιγμή ουσιαστικά συνιστά έναν ποδοσφαιριστή ελεύθερο, με τους «κιτρινόμαυρους» να μην περιμένουν κάτι (δηλαδή κάποια απάντηση). Μένει να φανεί εάν θα αλλάξει κάτι, καθώς και η σχέση και ο δεσμός παίκτη-ομάδας/οργανισμού είναι δυνατή, πάντως στην ΑΕΚ τη δεδομένη στιγμή δεν ασχολούνται με το εν λόγω θέμα.
Υπενθυμίζεται ότι αυτή ήταν η 4η θητεία του Αραούχο στην ΑΕΚ, με την οποία συνολικά μέτρησε 179 συμμετοχές (48 γκολ, 25 ασίστ), πανηγύρισε την κατάκτηση δύο πρωταθλημάτων (2018 και 2023) και ενός Κυπέλλου (2023), ενώ φυσικά διατέλεσε αρχηγός της. Πολλά τα υπέροχα γκολ και οι στιγμές που χάρισε σε φιλάθλους της ΑΕΚ και όχι μόνο. Για έναν παίκτη που -πέρα από τα αγωνιστικά του χαρίσματα- διακρίθηκε στα ελληνικά γήπεδα και για το ήθος του.

Πηγή: www.sport-fm.gr