Δευτέρα, 03 Ιουνίου 2024 11:03

Συνεχίζει στον πάγκο της Ελλάς Σύρου ο Παναγιώτης Χριστοφιλεας

Γράφτηκε από τον
Συνεχίζει στον πάγκο της Ελλάς Σύρου ο Παναγιώτης Χριστοφιλεας

Στον πάγκο της Ελλάς Σύρου θα παραμείνει για μία ακόμη σεζόν ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας.

Ο Καλαματιανός τεχνικός είχε συνάντηση τις προηγούμενες ημέρες με τους διοικούντες της νησιώτικης ομάδας και δεν άργησαν να δώσουν τα χέρια και να υπογράψουν την ανανέωση της συνεργασίας τους.
Ο Παναγιώτης Χριστοφιλέας οδήγησε τη φετινή σεζόν την Ελλάς Σύρου, αν και νεοφώτιστη στη Γ’ εθνική κατηγορία, σε μία άνετη παραμονή.
Η Ελλάς Σύρου ήταν στον 3ο όμιλο της Γ’ εθνικής μαζί με την Εράνη και όχι απλά εξασφάλισε την παραμονή στην κατηγορία αλλά και τερμάτισε στην ιδιαίτερα τιμητική 4η θέση πίσω από τον πρωταθλητή Παναργειακό, τη 2η Κόρινθο και την 3η Θύελλα Ραφήνας. Συγκέντρωσε 63 βαθμούς, με 20 νίκες, 3 ισοπαλίες και 11 ήττες, ενώ πέτυχε 66 γκολ και δέχθηκε 30.
Η παραμονή του Καλαματιανού προπονητή στον πάγκο της Ελλάς ήταν διακαής πόθος τόσο των φιλάθλων, όσο και του χορηγού της ομάδας Πάνου Ξενοκώστα.
Η ανακοίνωση της Ελλάς Σύρου αναφέρει:
“Ο ΑΠΟ ΕΛΛΑΣ Σύρου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή της ομάδας μας, Παναγιώτη Χριστοφιλέα και για τη νέα αγωνιστική περίοδο (2024-2025). Η πορεία της ομάδας στην Γ’ Εθνική, ήταν δημιούργημα του κ. Χριστοφιλέα και με την ίδια συνταγή, συνεχίζουμε και του έχουμε εμπιστοσύνη, του δίνουμε τα κλειδιά… ώστε το νησί της Σύρου, να ζήσει ανάλογες στιγμές. Ετσι ο Coach θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Σύρου για ακόμα μία σεζόν. Ευχόμαστε καλή συνεργασία!”
Οι πρώτες δηλώσεις του Παναγιώτη Χριστοφιλέα:
“Είναι μεγάλη χαρά και τιμή μου, που νιώθω ότι η διοίκηση της Ελλάς έκανε πάρα πολλά πράγματα για να μπορέσω να μείνω εδώ, μου έδειξαν πόσο πολύ με θέλουν και νιώθω την υπευθυνότητα να πάει αυτή η ομάδα ακόμα καλύτερα φέτος. Το μόνο σίγουρο είναι ότι η ομάδα θέλει να πρωταγωνιστήσει και φέτος. Η Ελλάς Σύρου δούλεψε σκληρά και θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο.
Φυσικά σημαντικό ρόλο για μένα έπαιξε η αγάπη που ένιωσα από τον κόσμο και το νησί της Σύρου και θα ναι μεγάλη χαρά για εμένα να μπορέσουμε να τους δώσουμε την ίδια ικανοποίηση και ακόμη μεγαλύτερη προκειμένου να έρχονται στο γήπεδο και να στηρίζουν την προσπάθεια μας”.